Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Jezus is de bron van ons bestaan. Wie niet in Hem gelooft, gaat verloren. Zijn Liefde is niet onvoorwaardelijk.

Schrijver: Joann, 21 februari 2009


Geplaatst in de categorie: religie

2.1 met 9 stemmen 195



Er zijn 9 reacties op deze inzending:

Naam:
A. Sandee
Datum:
1 maart 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Beste Daniel, geloof IS de baarmoeder van fascisme, misschien moet je je maar es in deze afschuwelijke menselijke afwijking verdiepen. En iedere volwassene die gelovig wil zijn dient dit dus gewoon te weten. Oogjes dicht en snaveltjes toe geldt helaas niet voor mij. En overigens: liefde is inderdaad de bron van alle kwaad. De enige bron van waarheid is namelijk de paradox.
Naam:
Daniel Westra
Datum:
27 februari 2009
Email:
dwestra67gmail.com
Geloof de baarmoeder noemen van fascisme is net zoiets als liefde aanwijzen als de bron van alle haat. Sandee het feit dat je zo'n aversie hebt tegen 'geloven' toont alleen maar aan dat er wel eens een kern van waarheid in deze bewering zou kunnen zitten. Waarom zou je anders zo veel energie verspillen aan het bestrijden van iets wat slechts een waanidee is.
Naam:
A. Sandee
Datum:
26 februari 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Beste Brave Hendrik, ik heb helemaal geen argumenten nodig. Ik hoef niets te bewijzen. Jij bent degene die dit maffe geloof aanhangt en verdedigt, maar van jou heb ik nog geen enkel fatsoenlijk argument gehoord. Integendeel, jij bent als eerste begonnen met op de man te spelen, ik verklaar alleen maar waar jullie godsbesef is geworteld. Maar waarschijnlijk ben jij ook nog zo-een die denkt dat de wereld 6000 jaar oud is. Dan is er voorlopig geen hoop voor jou want die hemel van je kan je alvast vergeten.
Naam:
A. Sandee
Datum:
26 februari 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Ik ben geen atheist, dat zou een impliciete erkenning van het goddelijke/jouw god zijn. Ik ben een bestrijder van de ergste kwaal die de mensheid kent, het fascisme. En aangezien het
(elk) geloof de baarmoeder is van deze verderfelijke menselijke eigenschap is het geloof bestrijden dus mijn doel. Hierna leg ik het je niet nog een keertje uit, blijf maar lekker in jouw religieuze duisternis.
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
25 februari 2009
Sandee,
Het feit dat je mensen, die je helemaal niet kent, impliciet 'gestoord' en 'dwaas' noemt, geeft aan dat je met al je atheïstische zendingsdrang over geen enkel argument en over geen enkele redelijkheid beschikt. Niemand zal je nog serieus nemen.
Naam:
Haico ten Brinke
Datum:
24 februari 2009
Email:
haicotenbrinkehotmail.com
Gelukkig is dit maar een bewering.
Naam:
A. Sandee
Datum:
24 februari 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Beste Dyenne, als je nu eens begint met zijn naam niet meer met hoofdletters te schrijven kan je misschien op het spoor van de menselijke Jezus komen. Misschien! (Goeroes hebben dwazen nodig om hun naam in Hoofdletters te schrijven)
Naam:
Jan Hertog
Datum:
23 februari 2009
Email:
jan.hertog.zelfgmail.com
Voor jou Joann. Voor jou! Niet voor mij, Joann. Niet voor mij! Als je met "ons" jouw gezin bedoelt gun ik je Jezus van harte. Als je mij in jouw "ons" betrekt, dan claim je jouw waarheid als een universele waarheid. Daarover verschillen we ernstig van mening. Leef een leven met liefde en respect. hopelijk hebben we dat als gemeenschappelijke deler.
Naam:
dyenne
Datum:
23 februari 2009
Hier ben ik het niet mee eens!!!
Zijn liefde is juist WEL onvoorwaardelijk.
Wij keren ons af van Hem, Hij niet van ons.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)