Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het MOET zoden aan de dijk zetten, het MOET helpen, want de dijk breekt door als nederlands stopt, vanwege alle tranen die zullen vloeien

Schrijver: An Terlouw, 19 september 2015


Geplaatst in de categorie: rampen

2.8 met 8 stemmen 181



Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
22 september 2015
Email:
klaassens38zonnet.nl
Deze site is inderdaad van Johan, An. Maar een nieuwe site kan van jou zijn, of van anderen die overeind veren om zelf een nieuwe site bouwen voor en door literatuurliefhebbers!

Jij zult tranen laten als nederlands.nl stopt. Maar wat te denken van al die mensen die de afgelopen jaren zijn vertrokken? Hoe aantrekkelijk was de site voor hen? Heb je je dat wel eens afgevraagd?

Zelf ben ik vanaf mei 2013 nauwelijks meer actief geweest. Toch kwam ik vaak nog wel even kijken. Wat ik dan zag, was een site waar een klein clubje de dienst uitmaakte met - voor mij in elk geval - vrij oninteressante stukken. Het leek hier een ingedut cultuurtje met telkens dezelfde onderwerpen en dezelfde namen.

Alleen radicale ingrepen - zowel technisch als beleidsmatig - kunnen deze site nog redden. Misschien komt het nog zo ver. Zoniet, dan kan ik in elk geval terugkijken op een paar mooie jaren die ik hier heb doorgebracht.
Naam:
An Terlouw
Datum:
20 september 2015
Ebba, de site IS van hem...net als www.gedichten.nl...
Naam:
ebba
Datum:
20 september 2015
Waarom kan iemand anders niet zijn hoofdredacteurschap overnemen?
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
20 september 2015
An, maak je maar niet zo druk meer, want geen enkele tegenactie heeft werkelijk zin, het is echt aan koning Johan, wat hij gaat beslissen. Gaat hij door, dan gaan wij met hem mee. Gaat hij niet door, dan is dat zijn besluit en hebben wij ons daar maar bij neer te leggen, hoe pijnlijk dat ook is. Maar weet wel, dat het dan vooral zijn beslissing is en zijn verantwoording en dat wij daar geen schuld aan hebben, immers, wij willen wel. Hij heeft de macht om Nederlands.nl stop te zetten. Ons schrijverslot is in zijn handen, maar niet helemaal, want er is leven na Nederlands.nl, probeer dat als escape in te zien!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)