nederlands.nl
Gebruikersnaam of e-mail:  Wachtwoord:    Registreren
Top-5 hartenkreten:

1.
2.
3.
4.
5.


Categorieën:

actualiteit (151)
adel (5)
afscheid (128)
algemeen (68)
bedankt (45)
biologie (3)
dieren (90)
discriminatie (47)
drank (14)
economie (18)
eenzaamheid (127)
emoties (205)
erotiek (8)
ex-liefde (32)
familie (65)
feest (25)
film (18)
filosofie (64)
fotografie (5)
geboorte (8)
geld (30)
geschiedenis (6)
geweld (29)
haiku (3)
heelal (5)
hobby (15)
humor (269)
huwelijk (10)
idool (33)
individu (113)
internet (28)
jaargetijden (26)
kerstmis (29)
kinderen (74)
koningshuis (24)
kunst (35)
landschap (6)
lichaam (46)
liefde (188)
literatuur (66)
maatschappij (165)
mannen (17)
milieu (7)
misdaad (50)
moederdag (5)
moraal (65)
muziek (133)
natuur (95)
oorlog (43)
ouderen (45)
ouders (18)
overig (32)
overlijden (43)
partner (4)
pesten (9)
planten (11)
poesiealbum (1)
politiek (87)
psychologie (112)
rampen (20)
reizen (25)
religie (89)
schilderkunst (24)
school (16)
sinterklaas (3)
sms (1)
songtekst (1)
spijt (26)
sport (50)
sterkte (6)
taal (37)
tijd (35)
toneel (5)
vakantie (24)
valentijn (1)
verdriet (88)
verhuizen (3)
verjaardag (14)
verkeer (17)
voedsel (19)
vriendschap (67)
vrijheid (45)
vrouwen (36)
welzijn (62)
wereld (42)
werk (55)
wetenschap (13)
woede (70)
woonoord (52)
ziekte (96)


gedichten.nl


Garnier Projects

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 3202):

Dank voor jullie inzet!

Besloten is door de redactie dat schrijvers vanaf heden één inzending per dag mogen laten plaatsen. Zo luidt het bericht op de voorpagina. Vanuit een visie van variëteit, is dat een begrijpelijke beslissing.

Nu dit besluit is genomen, wil ik graag mijn waardering uitspreken voor de schrijvers die hier de afgelopen tijd hebben geschreven of hun leven ervan afhing, omdat ze de site wilden redden die in zwaar weer gekomen was. Ik hoop dat zij weten hoezeer dit door anderen, in ieder geval door mij, gewaardeerd is.

Ik hoop dat andere schrijvers, die om welke reden ook hier weg zijn gebleven, zullen inspringen in de gaten die afgelopen jaar vielen, en die afgelopen maanden nog meer zouden zijn gevallen, als deze schrijvers die niet gevuld hadden.

En dan heb ik het met name over twee schrijvers: Joanan Rutgers en An Terlouw, ieder met hun heel eigen stijl, beiden zo verschillend, ieder vanuit een heel andere hoek van het brede spectrum van het schrijversvak, maar beiden zo trouw en loyaal aan deze site. Want dat mag zeker wel geconcludeerd worden na hun harde werk de afgelopen maanden.

Daarom: dank jullie wel, lieve schrijfcollega's!

Ik blijf jullie volgen en hoop van harte iedere dag van jullie schrijfkunst te mogen blijven genieten.

En met één inzending per dag, komen jullie misschien ook weer wat meer aan de broodnodige ontspanning buiten je computer toe. Het is je van harte gegund!

En dank jullie wel, lieve andere schrijfcollega's, die terug zijn gekomen, of die nieuw hier zijn, of die hier met enige regelmaat wel zijn blijven schrijven.

Dat laatste geldt ook voor mij, en ik had graag iets meer inzendingen gestuurd, maar kon dat wegens omstandigheden niet waarmaken. Wat ik doen kan, doe ik, en blijf ik doen. En ik blijf in ieder geval altijd lezen, dus ik hoop dat jullie allemaal blijven schrijven!

schrijver

Schrijver: Gabriëla Mommers, 05-11-2015

gabrielamommersatyahoo.combalBiografie van deze schrijver

Geplaatst in de categorie: actualiteit

Deze inzending is 275 keer bekeken

4/5 sterren met 9 stemmen.


Print   |   E-kaart   |  Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:Edith Meyers
Datum:26-11-2015
Bericht:Super!Naam:An Terlouw
Datum:16-11-2015
Bericht:Hè gabrielle, ik kwam al met enige regelmaat in zowel de Libelle als de Margriet hihi, NIET vanwege steunkousen o.i.d. Maar gewoon met " het leven zoals het is" over allerlei onderwerpen dus. En weet je: de column over 31 oktober is gevraagd om te mogen plaatsen op de site van de winkel waar het om gaat. Inmiddels hebben al veel vrouwen door die column, hetzij hier gelezen, of op de lokale omroep krimpen de weg gevonden en zijn ZO blij! Das TOP toch? Al had ik er maar eentje kunnen helpen, maar dit zijn er veel meer en DAT VOELT ZO GOED.Naam:Gabriëla Mommers
Datum:07-11-2015
Bericht:Ja An, Ineke is inderdaad een van die mensen die ook trouw hier zijn blijven schrijven toen het zware weer begon. Net als Ton, Mobar en Bjarne. En ik vergeet een boel namen, die allemaal zijn blijven schrijven, of terug zijn gekomen. Zoals Trawant, Len, Fred, harrem, Annejan, Marja, Wilma en Gaffelbaard. En natuurlijk al onze vaste dagcolumnisten die ons wekelijks trakteren op hun schrijfkunsten: naast Ton ook Jan, René, Gustaf, thuistoerist, Marcel en Rob. Iedereen die is gebleven of terug is gekomen, ook wie ik nu met name niet genoemd heb, noem ik wel in mijn hartenkreet als groep om te bedanken. Want we doen dit allemaal samen!

Maar jij en Joanan gingen extra veel schrijven. En daarom een extra bloemetje voor jullie! En nu mogen jullie even weer ademhalen en ontspannen. De storm is gaan liggen. We zullen overleven!

--- --- ---

Een soort Libelle, Joanan, daar zeg je zowat. Ik denk dat de columns van An daar geen gek figuur zouden slaan. Recht uit het leven van alledag, vanuit een vrouwenhart geschreven. Misschien zou ze een eigen weekblad moeten krijgen: 'Gewoon An'. Net zoiets als Linda, maar dan anders. Geen sexy gefotoshopte foto's van vrouwen, maar gewoon recht voor zijn raap hoe ze zijn. Geen advertenties voor lingerie maatje anorexia 36 maar steunbh's en steunkousen voor een maatje meer.

Hardop denkend zouden jouw stukken meer in een dagblad passen. Misschien het NRC, maar die is voor sommige invalshoeken misschien iets te genuanceerd. De Volkskrant is denk ik teveel bezig met alleen maar politiek correct te zijn. Ik weet dat je zelf met enige regelmaat Trouw leest, maar die zijn mogelijk weer net even te braaf. Dus misschien gewoon maar je eigen krant beginnen: 'De Stem van Joanan'. Iedere dag vers in de kiosk!Naam:An Terlouw
Datum:05-11-2015
Bericht:Lieve Gabrielle, wat een genot om te lezen, niet alleen dat we voorlopig doorgaan, maar dat Joanan en ik beiden apart door jou zo gewaardeerd worden. Het was hard werken maar ( ik denk dat ik ook voor Joanan spreek/ schrijf ) we deden het voor een meer dan goeie zaak. JIJ net zo goed en Ineke ook, kortom onze schouders zitten weer op zijn plaats, maar NU niet stilzitten hoor. Ook IK heb wel eens van: pfff maar dan nog is het eventjes zinnen verzetten en schrijven, er valt overal wat over te bedenken. HEEL lief van je. DANK JE WELNaam:Joanan Rutgers
Datum:05-11-2015
Bericht:En jij bedankt voor je moederlijke, wegcijferende, altijd zorgzame liefdesgaven! Je inzet is overigens even groot en verdient tevens een hele bloemenwinkel aan dankbaarheid! Het is ook echt typisch Gabriëla-achtig om zo complimenteus te zijn, wat je volop siert! De diversiteit kan nu gaan toenemen, maar vooralsnog zie ik nog steeds bekenden en oudgedienden en af en toe een nieuweling. Bovendien loopt het lezersaantal niet opzienbarend op. Ik blijf het ergste vrezen of we moeten een soort Libelle willen zijn.
Geef je reactie op deze inzending:

Naam:       E-mail:  

Bericht:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)

vragen  |   links  |   zoek  |   contact  |   disclaimer  |   inhoud  |   rijmwoordenboek  |   gedichten.nl