Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Heimelijke horizon

Beste vriend in Rusland,

Het is me een raadsel waarom er overal in de wereld zo moeilijk over homoseksualiteit wordt gedaan. Ik heb de neiging om te denken dat mensen seksualiteit iets vinden, waar je maar moeilijk over kunt praten. Het feit dat de homo-emancipatie hier veel verder is dan in Rusland betekent geenszins dat alle homo’s hier geëmancipeerd zijn en mensen kunnen maar moeilijk begrijpen dat er homo’s in allerlei soorten en maten zijn en dat het geen apart volk is, maar gewoon, een broer, een neef, een nicht of een oom.

Ik heb tijdens mijn veel bewogen leven ook het een en ander mee gemaakt aan geweld jegens het individu en omdat ik niet zo groot ben van lichaamsbouw kwamen de klappen keihard aan.
Ik heb me weleens laten vertellen dat mensen bang zijn dat de voortplanting van de mens in het gevaar komt, maar er is overal overbevolking, ook lijkt het me onwaarschijnlijk dat de erectie slechts bedoeld is om te gebruiken voor de voortplanting want dan zouden mannen veel minder vaak een erectie hebben.

Je moet altijd voor jezelf weten dat het niet iets is waar jij je voor hoeft te schamen, het komt al eeuwenlang in de geschiedenis voor. Er zijn beroemde wereldburgers, schrijvers, kunstenaars, sportlieden, hoogwaardigheidsbekleders die homoseksueel waren en die het talent hadden om de wereld een klein stukje beter te maken.
Je gevoelens komen voort uit de behoefte aan liefde en in het Westen wordt homoseksualiteit gezien als een geaardheid waar je mee geboren wordt. Die liefde hoeft zich niet alleen te uiten in seksuele handelingen maar kan zich ook voortbewegen in een platonische gedachte en de behoefte om iets van je gevoelsleven met een andere man te delen.

Ik werd op de datingsite vaak geconfronteerd met mannen op zoek naar seks, ik ben zelfs een keer daarop ingegaan. We hadden fijne seks, maar die man kon geen platonisch contact maken en ik vrees dat het voor veel op homoseks uit zijnde mannen geldt. Vreemd genoeg heb ik het enige platonische contact gehad met een Belg, een man uit Ghana, een Rus van 32 jaar die bloemist is, een Rus van 28 jaar die bodybuilder is en nu dus de enige waar ik nog contact mee heb een charmante 22-jarige elektricien uit Rusland.

Ik kijk uit naar jouw antwoord.

Bjarne Gosse

Er doemde een heimelijke horizon op in mijn droeve erotische verlangen. De zomer had zijn eigen poëzie, die hoefde ik niet langer aan te raken, het was een laag hangende bewolking boven mijn zelfgekozen droom. Er waren mensen die zich schaamteloos autoriteit noemden, maar die vrijwel niets wisten over de diepere gevoelslagen van de mens. Het waren marionetten van de tijdmachine, ze droegen altijd een horloge en hadden een mobieltje bij zich, zelfs op straat lieten ze dat apparaat niet met rust, maar je kwam niets anders te weten dan de letterregels van suf geformuleerde oerkreten, je hoorde niemand iets schrijven wat je kon aanraken in de nacht.
Ik moest met de bodybuilder en de bloemist en de elektricien een nieuwe tijdmachine ontwerpen, zonder het gezeik van het keurslijf, zonder de verwachtingen van een monogame droom.
Er doemde een heimelijke horizon op in Rusland.

Schrijver: Bjarne Gosse, 30 juli 2017


Geplaatst in de categorie: mannen

4.3 met 3 stemmen 73Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
31 juli 2017
Kromme opvoedingsblauwdrukken/-indoctrinaties, kerkelijke onderdrukking en veroordeling, maatschappelijke druk van de hetero-meerderheid en haatdragend oogklepperij-denken zijn enkele voorbeelden, die homo-haat veroorzaken.
Heb je die film gezien, waarin Russen bewust op jacht gaan naar homoseksuelen om ze helemaal verrot te slaan? Dat is primitieve beestachtigheid, die iedere humaniteit uitsluit. Het is bovenal ook een gebrek aan IQ en kennis van deze demonen in menselijke jasjes. Ze kicken op hun machtswellustige, agressieve misdaden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)