Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Date

Ik heb een date gehad met een man van mijn leeftijd op het buitenterras van het Tropenmuseum.
Het heeft heel veel indruk op mij gemaakt, maar er was grote onzekerheid vooraf en helaas ook achteraf. Ik vond het tegelijkertijd heel bijzonder, maar ook verwarrend en teleurstellend.
Ik weet ook niet meer of ik nog met Surinaamse mannen wil daten, of met andere mannen die ondanks dat ze een hoog beschavingsniveau uitstralen, en waarschijnlijk ook hebben, het normaal vinden om meerdere liefjes te hebben en uiteindelijk gewoon players zijn.

Ik vond de man indrukwekkend mooi en ook platonisch erg aantrekkelijk, maar het verschil in inzicht over hoe met de liefde om te gaan vond ik uiteindelijk toch te moeilijk en voor mijzelf te ingewikkeld omdat ik niet een onderdeel van iemands harem wil zijn. Helaas gaan veel homoseksuelen zo met intimiteit om. Zoveel mogelijk vrienden en dan zien bij wie je “toevallig” in bed beland.

Ik weet niet goed want ik er van moet vinden, ik hou zelf ook van seks, maar ik vind het te ordinair en te inwisselbaar om het op die manier te beleven, maar veel mensen realiseren zich tegenwoordig helaas niet meer dat er ook andere manieren zijn. Ik heb er zo mijn vraagtekens over en ik blijf het lastig vinden op de datingsites.

Toch vond ik het wel een bijzondere ervaring om op deze manier met een volwassen man met een ander inzicht te praten, want hij was wel heel goed onderricht en we hadden gezamenlijke interesses.
Ik had hem achteraf misschien beter niet aantrekkelijk kunnen vinden, maar dat gevoel was helaas heel sterk bij mij.

Donderdag 31 augustus 2017

Vanavond speelt het Nederlands elftal een belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk om in aanmerking te komen voor deelname aan het wereldkampioenschap voor landenploegen in Rusland.

Ik heb een brief gekregen van Max uit Kazan in Rusland, hij heeft een ongelukje gehad met zijn fiets. Hij ligt in het ziekenhuis met een opgezwollen knie. Ik heb hem sterkte gewenst en hoop dat hij snel herstelt en mij weer berichten kan sturen dat het goed met hem gaat. Het is een charmante gevoelige jongeman en we hebben door het dagelijks berichten uitwisselen een band gekregen, die bij mij gevoelens van vriendschap oproept.

Schrijver: Bjarne Gosse, 1 september 2017


Geplaatst in de categorie: mannen

4.0 met 3 stemmen 208Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)