Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Hete Emma zocht verkoeling

De aanvoer van warme lucht vanuit het zuiden was de hoofdreden waarom het momenteel zo warm was in Nederland. In dit geval ging het om tropische lucht uit Noord-Afrika, die via Spanje, Frankrijk en België onze kant op was gekomen. Ook in het noorden van Afrika was het warmer dan normaal. Het was een zeldzaam warme dag in Nederland. Iedereen liep te zuchten en te hijgen, behalve mijn erudiete hospita. Zij was zichtbaar in haar nopjes met deze behaagzieke hitte. Ze bewoog zich topless door de tuin.

Ze had me uitgenodigd voor een theepauze omdat ze de indruk had dat ik te streng voor mezelf was en alles liet wijken voor de studie, die ik uit idealisme was begonnen. Ik wilde alles weten over de biologische teelt van aardbeien en frambozen. Emma vond het beter dat ik eerst eens van de frambozen leerde genieten. Ze presenteerde deze heerlijke zomervruchten met een toefje slagroom en bracht uit merkbare meligheid ook een toefje slagroom op haar tepels aan. Ik wist niet waar ik moest kijken. De frambozen waren verrukkelijk, maar de verlokking van de topless Emma was vele malen groter en geheimzinniger.

Ik bleef maar staren naar topless Emma, druk in de weer met de zonnebloemen, vitaal in haar rode slipje. Ik hoopte heimelijk dat er nog veel meer van dat soort snikhete dagen zouden komen.
Het temperde mijn stille begeerte en het gaf mijn vrolijke karakter een onweerstaanbare glans.

Alhoewel er toch duidelijk in de diverse media was gewaarschuwd voor een zonnesteek leek Emma zich daar niets van aan te trekken. Als een bezield bezig bijtje was ze volop bezig in de tuin terwijl de zon steeds hoger in de hemel klom. De temperatuur steeg gestaag en dat had invloed op mijn hospita die uit voorzorg een hoed van stro had opgezet. Onafgebroken was ze nu aan het heen en weer dragen met kleine planten die ze op de plantenmarkt had gekocht.

Het was een prachtig uitzicht haar zo topless bezig te zien. Het was te warm om te studeren. Ik zocht wat verkoeling onder de parasol. Het was nu ronduit heet en ik constateerde dat dit ook voor Emma gold. Als een uitdagende diva commandeerde ze mij om ijsjes te gaan kopen bij de supermarkt. Er was nog plaats in de diepvries. Ik besloot aan haar wensen te voldoen, wanneer ik haar tevreden kon krijgen waren er eerder aangename dingen gebeurd, en dat zou ook deze keer zo maar kunnen gebeuren. Ik had geluk, er was nog een verpakking ijsjes over in de supermarkt. De rest was inmiddels uitverkocht omdat het volop zomer was. Enthousiast ging ik terug naar huis. Ik deed de ijsjes in de diepvries op twee ijsjes na. Ik liep met die twee ijsjes naar de tuin waar het inmiddels snikheet was en waar mijn aantrekkelijke hospita tot mijn verbazing helemaal poedelnaakt rond liep met een tuinslang in haar hand. Ze was een klein zwembad aan het vullen. Een rubber geval van de Blokker. Ik had er weinig vertrouwen in, maar Emma was lyrisch. Ik vroeg me af of ze toch niet een zonnesteek had opgelopen maar voordat ik het wist lag ze met haar naakte lichaam in dat zwembad en nam het ijsje in ontvangst. Hete Emma had verkoeling gezocht en die had ze uiteindelijk gevonden. Vanuit haar kleine privé zwembad vroeg ze me om een fles rosé koud te zetten. “We bestellen straks een pizza Bjarne, het is zomer, tijd om te genieten.”
Ik nam de lekkerste fles rosé uit de wijnkast en zette die in de koelkast. Ik twijfelde niet langer. Ik ontdeed mij van mijn kleren en ik sprong bij Emma in het zwembad.

Schrijver: Bjarne Gosse, 24 jul. 2019


Geplaatst in de categorie: overig

4,6 met 5 stemmen 144Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)