Inloggen
voeg je autobiografie toe

tabblad: autobiografieen

< vorige | alles | volgende >

autobiografie (nr. 510):

Zomerse temperaturen

Er leek geen einde aan het mooie zomerweer te komen.
Ideaal om te luieren in de tuin, maar ik had mijn hospita beloofd de houten schutting te beitsen. Ik wist van vroeger dat de planken eerst geschuurd moesten worden, maar ik wilde de weekendrust van de buren niet verstoren met de elektrische schuurmachine die mijn hospita voor mij klaar had gelegd.
“Ik doe het wel met de hand Emma, de buren zijn aan het ontbijten in de tuin, dat maakt niet zo veel lawaai”. Emma Petronella sputterde niet tegen. Ik deed een vel schuurpapier om een schuurblok en begon aan de plank die het verste van de tuin van de buren was gespijkerd.
De zon kwam over de bomen, het begon warmer te worden. Ik ging naar binnen om een hoofddeksel te zoeken. Mijn hospita liep giechelend in een dun japonnetje rond op de veranda. Lieve Emma was zichtbaar melig.

Lieve Emma was, nog verliefd op wellustige liefde van de zwoele voorbijgegane nacht, de ochtend begonnen met bruisende verse champagne en zoete rode aardbeien en wit brood met bruine chocopasta. In een paar happen en slokken was het weg en ging ik verder met de handmatige arbeid. Het eerste vel schuurpapier waarmee ik de schutting aan het schuren was raakte op. Er waren nog zeven vellen over voor de rest van de schutting.

Lieve Emma kwam topless aanlopen met potten schuttingbeits. Ik zag haar prachtige tieten als verleidelijke vruchten.
Het werd moeilijker om mij op het werk te concentreren. De buren hadden de radio aangezet, René Froger, daar had ik helemaal geen trek in. Jammer dat zo'n schutting geen geluiden tegenhield, maar goed dat ze Emma Petronella niet konden horen. Ze begon ondeugende toespelingen te maken. Eerst op fluistertoon, maar toen ze René Froger hoorde met luidere stem.

Het werd warmer, een warmterecord voor de tijd van het jaar. De schutting moest gebeitst worden. Ik deed het derde vel schuurpapier om het schuurblok. Ik probeerde de naar aandacht hunkerende lieve Emma te negeren, voor zover dat nog mogelijk was. Ze was opgewonden door de champagne die naar haar hoofd was gestegen en door de weldadige warmte van de zon. Ik probeerde me niet door haar te laten afleiden. Geen makkelijke opgave. De liefde lag sensueel op de loer. Ik voelde de benadering van een erotisch hoogtepunt sterker dan ooit tevoren. Het geluk lachte mij toe met zomerse vreugde.

De wellustige Emma was enthousiast bezig al mijn aandacht te vragen terwijl ik met de schutting bezig was.

Ze hing met haar hele voorgevel tussen mij, mijn bezwete voorhoofd en de schutting.
“Zo komt de schutting nooit klaar lieve Emma ”, probeerde ik nog maar ze had me al begrepen en vergeven. Ze liep naar de tuinslang die achter in de tuin aan het schuurtje hing, draaide de kraan open en spoot mij gillend van plezier kleddernat.
Ze was mijn hospita, een vrouw die je niet zomaar in een boek tegenkwam. Ik hield van haar met iedere vezel in mijn lijf. Alle zomers uit mijn leven bleven zinderen in deze verrukkelijke liefde.

Lieve Emma, mijn grote liefde. We hadden geweldige seks op de bank in de woonkamer nadat ze me had afgedroogd met een grote lichtblauwe ronde handdoek van een zachte kwaliteit badstof. Er leek geen einde aan de mooie zomer te komen. We konden dagenlang genieten van deze zomerse temperaturen. Ik wist nu dat de taal van de zomer over liefde ging en dat ik die taal zonder haperingen kon spreken.

Schrijver: Bjarne Gosse
3 aug. 2020


Geplaatst in de categorie: vakantie

4,5 met 2 stemmen 35Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)