Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 520):

Het leven van een ander

Je staat er misschien nooit bij stil. Het gebeurt andere mensen. Je hoort verhalen over relaties die stuklopen. Hij ging vreemd of ze leefden nog als broer en zus. Maar dan gaat het opeens over jou. Je wordt wakker in een heel slechte film met de vreselijkste diaglogen. Alleen is het niet een film, geen block buster maar de waarheid.

Misschien te snel gegaan, misschien, misschien. Je woont net in een paleisje. Een huisje dat je samen hebt gekocht en nu een paar maanden van geniet. Dan opeens barst de bom!

Het is over! Er is geen ruimte voor kansen, mogelijkheden, andere opties. Nee het is over en daar mag je het mee doen.

Machteloosheid, verdriet en woede. Dat iemand die zogenaamd van je hield je zo aan de kant zet. Als een stuk vuil.

Ik wil graag geloven dat echte liefde bestaat. Maar het wordt op deze manier wel steeds moeilijker mensen te vertrouwen. Een relatie is vechten, niet zomaar opgeven als het even slecht gaat. Je gaat ervoor! Je loopt niet zomaar weg na anderhalf jaar en zeker niet als je net een huis hebt gekocht.
Vluchtgedrag, angst, niet meer houden van?

Was het maar het leven van een ander. Maar dat is het niet. Het is MIJN LEVEN! Ik zal de dag nooit meer vergeten, 26 juli waren we 1,5 jaar samen en het was ook de dag dat we nooit meer samen zullen zijn.
Een heel slechte film toch?

Schrijver: Claudia van Eck, 28 jul. 2008


Geplaatst in de categorie: afscheid

2,5 met 23 stemmen 1.096Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)