Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 538):

Nieuw Hoofdstuk

Daar zit je dan, heel onschuldig. Tussen Moppie en Mickey een boek te lezen. De foto is van een paar weken terug. Je las veel de laatste tijd. Je kon je boeken maar moeilijk wegleggen. Je hoefde dan niet te praten met mij.

Deed je dat om te ontsnappen aan je twijfels en gedachten? Om er even niet aan te hoeven denken of je eigenlijk nog wel bij me wilde zijn?

Kijk nog maar eens goed naar die foto. Je bent weggegaan, omdat je liever een boek las en niets zei over wat er op je hart had.

Vlucht maar, ren heel hard weg… keer weer terug naar je oude veilige leven. Teruggetrokken eenzaam bestaan. Hoop dat je een keer het boek weglegt en beseft dat je moet ophouden met vluchten, vluchten voor jezelf…

Schrijver: Claudia van Eck, 16 aug. 2008


Geplaatst in de categorie: emoties

2,4 met 10 stemmen 977Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:Claudia
Datum:17 aug. 2008
Emailadres:cvaneckwanadoo.nl
Bericht:Hoi Fred,
Mooie woorden, maar het is net over en ik zit met veel vragen. Misbruik zijn privacy misschien en dat is niet zo netjes. Maar dit is mijn uitlaatklep. En nee mijn aandacht verdient hij zeker niet! Ooit zal ik dankbaar zijn dat hij is weggegaan. Want hij stond duidelijk mijn ware geluk in de weg. But for now, is het iemand waarmee ik net een huis had gekocht en er toch niet mer voor kon gaan en niet eens de moeite nam om eraan te werken of zijn ware gevoelens te delen. Mijn verhalen zijn nog mild!

Naam:Fred
Datum:16 aug. 2008
Bericht:Ik denk dat het beter is je energie in jezelf te steken dan in rancuneus omzien in wat eens was. Ik voel met je mee en ik zou je zelfs willen troosten, maar laat deze man toch gewoon stikken. Geef hem geen aandacht en probeer vooral heel mooi jezelf te zijn. Schoonheid wordt vaak niet begrepen.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)