Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Inwijding

Ik was op mijn achttiende veel naïever dan een willekeurige tiener nu. Zonder sociale media circuleerde informatie een paar decennia terug beduidend langzamer. Ik liep sowieso achter, zeker wat betreft verkenningen op het terrein van de liefde. Meisjes leken mij een aparte mensensoort, begeerlijk maar onbereikbaar.

Gelukkig waren er erotisch getinte tijdschriften zoals De Lach. Voor zijn tijd stond er verrassend veel bloot in. Ofschoon het tijdschrift zich presenteerde als een bron van brede informatie domineerden de spannende plaatjes. Er werd inderdaad ook aandacht besteed aan “guitaristen” en “olijke grappenmakers”, die in hét medium van toen, de radio, furore maakten. Maar geprononceerde dames met veel te weinig aan genoten de meeste aandacht. Dat kon je wel zien aan de beduimelde bladzijden als je bij de kapper een steelse blik in zijn leesmap met snoepgoed wierp.

Met mijn erotische verkenningen liep het dus niet zo hard, want meer dan één keer in de maand ging ik niet naar de kapper. En toen… was daar Annet van de Boezem. Vijfentwintig jaren jong met een silhouet, dat de hormonen gierend door mijn bloed joeg. Een geëmancipeerd typetje, want niks achteraf gedoe… Zij vestigde zich gewoon midden in het dorp en deed niet de minste moeite om de vooruitgeschoven positie van haar vrouwelijke voorkomen te verhullen. Om het maar eens plastisch uit te drukken…

Je kon gewoon bellen voor een afspraak, hetgeen ik schoorvoetend deed. En toen was het moment aangebroken… Ik trad binnen in haar werkruimte, waar ik mij binnen de kortst mogelijke tijd ruggelings op een meubel in een liggende positie bevond. Annet had zich achter mij gepositioneerd en klemde mijn hoofd stevig vast. Mijn beide oren zakten weg in twee keer iets, waarvan ik tot dat moment mij alleen maar een voorstelling had geprobeerd te maken. Er was de euforie van een gelukzalig verdoofd gevoel, maar dat kan ook komen doordat mijn beide gehoorgangen zo werden afgesloten. Ondertussen was Annet in mijn mondholte aan de gang. Zij friemelde dat het een lust was en raakte daarbij alle wanden…

En toen was de pret voorbij. Een volgende man stond al klaar... Annet nam afscheid met: "Nou, je had helemaal geen gaatjes, dus kom over een half jaar maar terug voor de volgende gebitscontrole."

Ik ben daarna eigenlijk nooit meer bang voor de tandarts geweest.

Schrijver: harrem, 18 aug. 2019


Geplaatst in de categorie: humor

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 111Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)