Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Topsportdag in Melbourne en Wijk aan Zee.

Vandaag kan Medvedev in Melbourne zijn tweede Australian Open winnen, nadat hij in de halve finale tegen de sterke Duitser Zverev een 0-2 achterstand ongedaan wist te maken. Maar misschien is de Italiaan Sinner wel de favoriet.

Giri kan in Wijk aan Zee zijn tweede Tatasteelchess-zege bewerkstelligen na in de voorlaatste ronde de oudste Van Foreest in 24 zetjes het nakijken te hebben gegeven. Maar misschien is de Oezbeek Abdoesattorov wel de favoriet.

Schrijver: Victor S., 28 januari 2024


Geplaatst in de categorie: sport

4.3 met 3 stemmen 96



Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Victor S.
Datum:
30 januari 2024
Ik vind dat Bet Weter het beter weet dan de directie van het Tatasteelchesstoernooi.
Die vluggertjes op de laatste dag na de laatste speelronde geven geen passende afsluiting van een toernooi dat 3 weken in beslag neemt. Gezamenlijk de eerste plaats: wel beter!
En dan heeft Giri het toernooi 3 keer gewonnen: één keer alleen en twee keer gedeeld.
Naam:
Bet Weter
Datum:
29 januari 2024
Die vluggertjes in de barrages, zoals je zegt, vind ik teleurstellend. Of alle vier de eerste plaats of een wat elegantere oplossing m.i. als je perse één winnaar wilt. Nu lijkt het op dobbelsteen gooien.
Naam:
Victor S.
Datum:
29 januari 2024
Sinner won inderdaad in Melbourne.
Abdoesattorov werd met Giri gedeeld eerste: een plaats die ze moesten delen met Gukesh en Wei Yi. Laatstgenoemde ging met de hoogste eer strijken door beter te vluggeren in de barrages.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)