Inloggen

biografie: Ashanti


Inzendingen van deze schrijver

2 resultaten.

Instort-uur

dagcolumn
2,0 met 2 stemmen 302
Pfffff geen zin meer...het is weer zover...instort-uur is aangebroken. Van gekkigheid, of hoe schrijf je dit woord, weet ik niet meer hoe ik moet zitten, ik heb al op tig verschillende manieren op die stoel van me gezeten: met opgetrokken knieën. wijdbeens, benen gekruist, benen over elkaar heen. Alle meest mogelijke standjes uitgeprobeerd totdat ik uiteindelijk op de grond zat. Morgen maar eens kijken hoeveel blauwe plekken ik eraan over heb gehouden. Ik heb mijn dossiers op mn bureau al 10x van plek gewisseld, mn telefoonsnoer al 60x uit de knoop gehaald, het beroemde rommellaatje (iedereen heeft zo'n laatje onder z'n bureau) opgeruimd maar toch iedere keer weer als ik 'm opentrek vliegt alles door elkaar. Uit verveling heb ik "hij houdt van me, hij houdt niet van me" gespeeld met mijn eigen haren..ben blij dat ik zoveel haar heb anders was ik nu kaal geweest en had ik een slachtoffer moeten zoeken met veel haar waar ik het spelletje verder kon spelen.

Koelkast heb ik ook al onderhanden genomen, nu ben ik misselijk. Heb alles door elkaar gegeten: kaas, nog net geen beschimmelde gele vla (heb je honger dan eet je alles), de cola waar geen leven meer in zat heb ik gebruikt om de beschimmelde vla weg te spoelen..geen aanrader trouwens de combi nog-net-geen-beschimmelde-gele-vla met cola zonder bubbels. Uiteindelijk heb ik de pindakaaspot lekker met mn vingers leeg zitten lepelen..er zat namelijk net te weinig in om er een theelepel bij te gebruiken, mn tong was geen optie want die is te kort dus er zat niets anders op om mn vingers te gebruiken. Ik werd alleen erg ongeduldig dus heb ik mn hele hand er maar ingestoken. Likje?
...

Mooi zijn..

dagcolumn
2,0 met 2 stemmen 335
Het is weer tijd voor een mode-show in de Cornelis Schuyt.
De zon schijnt en de mooiste kleren worden tussen de mottenballen vandaan getrokken, de schoenen worden opgepoetst, zonnebrillen van Prada, Gucci, Armani worden opgezet..nog even de haartjes flink in de lak, hier en daar wat grijze haartjes wegmoffelen en we zijn klaar voor de modeshow in Amsterdam oud-zuid.
Manlief blijft vastgeplakt op z'n stoel achter z'n laptopje zitten, het enige wat ie hoeft te doen is z'n goldcard (of hoe noem je die dingen...je hebt ze in het groen, zwart, goud en als je je nou voordoet dat je heeeel veeel geld hebt krijg je een gouden creditcard met daarbij gratis een gouden mobiele telefoon van motorola...je weet wel zo 1 waar rapper P-diddy..of heeft die vent inmiddels alweer z'n naam veranderd....ook mee rondloopt) en z'n sleutels van z'n bolide af te geven.
Na eindelijk een halfuur zoeken waar nou 't gaatje zit waar die sleutel met die enorme sleutelhanger (hoe duurder de auto hoe groter de sleutelhanger) in moet is het plankgas naar de Cornelis Schuyt...laten we 't maar St. Tropez in 't klein noemen. ...