Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Lees ingezonden verhalen, voeg zelf een verhaal toe

Laatst geselecteerde verhaal (nr. 7.444):

En dit bedoelde ik dus?

Het zat eraan te komen, we hadden met zijn alleen wel verwacht dat: ondanks dat een paar miljoen mensen op Geert gestemd hebben dit tot niets gaat leiden ( of wordt het lijden?) Met het stembiljet in het achterhoofd en het rode potlood in de hand, weet ik heel goed waarom ik er juist wel op gestemd heb!

Niet op Pieter, omdat de enorme ommekeer van hem me niet lekker zat, al verdiende hij de stemmen zeer zeker, toch ook niet op hem of op Caroline, want tja, je mag maar 1 hokje kleuren immers!

Achteraf ben ik best tevreden met mijn keuze, wat anderen er ook van vinden maar de rare toestanden die nu al plaatsvinden doen me terug denken aan de kleuterschool?
In de jeugd wordt gegooid met ‘ niet pesten’ waar trouwens nu volwassenen nog veel beter in zijn dan de kinderen, want de laatste worden ( vooral in de klas ) naar voren gehaald en aan gesproken, maar dat gebeurt nu bij de “ grote mensen “ in Den Haag dus niet!

Welnee!

Er wordt niet gesproken er wordt al van tevoren gezegd: ik wil niet met- Geert in gesprek, ik wil niet met hem aan tafel? Nou sorry hoor maar als dit nou de mensen zijn die een land moeten regeren, als dit nou de mensen zijn op wie- door anderen gestemd is- dan zakt mijn spreekwoordelijke broek af van dit gezeur!

Pesten, treiteren, omdat de winst hen niet toekwam, niet doen wat er van je verwacht wordt, nee: vooral laten merken dat je blijkbaar vroeger gepest bent op school en dit - tegen betaling nu dan- gewoon voortzet! Het is bar, te bar voor woorden!

Hang de pamfletten maar op voor de jeugd en iets ouder: niet pesten, maar doe er als volwassene vooral een flinke schep bovenop! Zo leer je de jeugd dat alles kan- alles mag en alles is toegestaan!

Bah

... Op elke leeftijd is pesten aan de orde ...

Schrijver: An Terlouw, 1 december 2023


Geplaatst in de categorie: politiek

2.5 met 2 stemmen 14Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)