Inloggen
voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

Lees ingezonden beweringen, voeg zelf een bewering toe

Er zijn in totaal 4.911 inzendingen gevonden.

Laatst geselecteerde beweringen:

bewering
afbeelding
De behandeling van de Oeigoeren door President Xi moet wereldwijd veroordeeld worden.

HET IS ECHT HERFST

bewering
afbeelding
3,0 met 3 stemmen 39
Het is nu einde herfst de prachtig gekleurde bladeren vallen en de zwarte pieten komen voorzichtig te voorschijn – steeds minder gekleurd.

Sextortion mag niet lonend zijn

bewering
afbeelding
Sextortion - in Leiden op ruime schaal toegepast, waarbij mannelijke slachtoffers financieel werden uitgekleed en vrouwelijke slachtoffers zich bloot moesten geven - zou alles behalve lonend moeten zijn.

Nieuwe verkiezingen in Spanje

bewering
afbeelding
4,5 met 2 stemmen 24
Nieuwe verkiezingen zullen in Spanje weinig oplossen, hoogstens de invloed van populistische patijen als Vox vergroten.
Het zou beter zijn een modus te vinden om de behoefte aan onafhankelijkheid van de oorspronkelijke bewoners van Catalonië op enigerlei wijze te honoreren.

Groninger Forum alles behalve chauvinistisch

bewering
afbeelding
5,0 met 2 stemmen 44
Het feit dat de leiding van het Groninger Forum bij de feestelijke openingsrituelen bij het onderdeel 'Schrijvers in het wild' auteurs uit de Randstad heeft uitgenodigd - o.a. Akyol, Deckwitz, Dijkshoorn, Giphart - en geen enkele schrijver/dichter uit Groningen demonstreert meer dan overtuigend...

bewering
afbeelding
5,0 met 2 stemmen 36
Het is een goede zaak dat gasfornuizen uit treinen in Pakistan worden geweerd. Zou een voorbeeld van een maatregel kunnen zijn die wereldwijd wordt ingevoerd en gehandhaafd.

Een moreel denkend en voelend mens onwaardig.

bewering
afbeelding
4,8 met 5 stemmen 58
De wijze waarop president Trump spreekt over het vermoorden van een tegenstander - zonder vorm van proces - in een ander land - ook nog in het bijzijn van kinderen - is stuitend en een moreel denkend en voelend mens onwaardig.

39 gestikte Vietnamezen

bewering
afbeelding
4,0 met 2 stemmen 48
In Groningen maken we ons drukker om twee onbekende doden in bioscoop Pathé dan om 39 gestikte Vietnamezen in een Europese vrachtauto.

Autoritair bestuur

bewering
afbeelding
4,2 met 8 stemmen 76
Het royement van de sympathieke voorzitter van de PvdD Sebastiaan Wolswinkel door het kennelijk onvoorstelbaar autoritair ingestelde bestuur is een klap in het gezicht van meerdere leden van die partij en een signaal voor vele kiezers om - helaas - niet meer voor deze partij in deze samenstelling...
Meer inzendingen...