Inloggen

biografie: Erica Boon

Geboren in 1967. Opgegroeid in een voor het oog normaal gezin. Jarenlang door vader op zeer dominante, manipulatieve wijze misbruikt ook seksueel, onder het mom van ik hou meer van jou dan van je moeder, je bent mijn speciale meisje.
Een turbulent leven achter de rug, op school geen vrienden, altijd gepest, een buitenbeentje. Sociaal door het misbruik in een isolement, mede door de afscherming van de buitenwereld door beide ouders.
In liefdesrelaties vaak teleurgesteld, gedomineerd en misbruikt . Alleenstaande moeder van 3 kleine kinderen. 
Gescheiden toen ze zwanger was van de jongste, die nu 4 jaar oud is. Vader kijkt niet naar de kinderen om. 
Haar dochtertje is door haar vader seksueel misbruikt.
Haar oudste zoontje heeft PDD-NOS (een aan autisme verwante gedragsstoornis).
Heeft nu d.m.v. intensieve therapie en een incestverwerkingsgroep alles een plaatsje kunnen geven, het trauma verwerkt, gaat verder met haar leven. Alleen met haar kinderen, zonder steun van haar moeder en broer, die kunnen niet toegeven dat het gebeurd is, zonder steun van een partner.
Een overlever, een vechter, iemand die haar leven nu zelf leeft, weer in het leven staat, uit het sociale isolement is en eindelijk gelukkig is. Studeert voor Relatiecounsellor, werkt zo af en toe als secretaresse maar bovenal een zeer zorgzame moeder die voor haar kinderen kiest. Haar hartenkreten zijn wellicht een steun voor lotgenoten, een baken, een reden om door te gaan en het seksueel misbruik een plaats te geven en te verwerken door heel hard te werken. Door niet langer meer te zwijgen, door het geen geheim meer te laten zijn komt er wellicht een einde aan dit soort praktijken.
Voor degene die hetzelfde of vergelijkbaar hebben doorstaan, open je mond, je gevoel, ga door die hel, het zal uiteindelijk leiden tot herstel.