Inloggen

biografie: Liesbeth Gielen

Mijn naam is Liesbeth Gielen.
Ik ben 41 jaar en geboren in Weert, mijn sterrenbeeld is Kreeft dus ik ben wel een dromerig, filosoferend persoon. Ik ben een zelfbewuste vrouw die met beide benen stevig in het leven staat.
 
Na een fijne jeugd in mijn geboortestad ben ik op 21-jarige leeftijd getrouwd, en na een huwelijk van 11 jaar dat strandde ben ik alleen verder gegaan.
Mijn werk was en is nog altijd naar voldoening, na 15 jaar bij de Bibliotheek in Weert te hebben gewerkt ben ik overgestapt naar de Bibliotheek van Venlo omdat ik daar sinds 10 jaar woon als gevolg van een relatie met een man uit Venlo waar ik een relatie van 8 jaar mee had, die ik helaas heb moeten verbreken omdat we teveel van elkaar verschilden.
We hadden goede maar meer slechte tijden samen maar hebben wel allebei veel van deze periode geleerd.
We zijn nog steeds goede vrienden.
 
Inmiddels werk ik alweer 3 jaar bij de Bibliotheek van Venlo dus zit ik al 18 jaar in de boekenwereld.
Ik was altijd geboeid door gedichtenbundels en heb er ook vele gelezen, en dacht altijd: "Ik wou dat ik dat ook kon"...
Op dit moment heb ik een zeer gelukkige relatie met mijn nieuwe partner en dochter en de trouwplannen zijn in de maak.
Dus ik mag wel zeggen dat ik een harmonieus, liefdevol leven leid.
 
Dit heeft ertoe geleid dat ik me eindelijk op mijn passie van het gedichten schrijven heb kunnen storten, met een helder hoofd kun je zoveel bereiken, dat is ongelooflijk. Ik had nooit gedacht dat gedichten van mij door anderen mooi gevonden zouden worden dus dit is een stimulans om er mee door te gaan. De inspiratie is soms niet te stoppen, dus ik geef er gewoon aan toe.
Ik hoop nog vele van mijn hersenspinsels op deze site te kunnen en mogen plaatsen en zo niet, dan is het toch een prestatie voor mijzelf en vooral een oppepper voor mijn zelfvertrouwen. Toch iets waar ik zelf trots op kan zijn.

Inzendingen van deze schrijver

3 resultaten.

Schrijfdrang.

verhaal
2.3 met 12 stemmen 1.325
Mijn vingers hangen boven het toetsenbord van mijn laptop. Ik wil schrijven… Alleen weet ik nog niet over wat. Ik heb zoveel wat ik op wil schrijven dat ik niet weet welk onderwerp ik nu weer eens aan zal snijden… Intussen verblindt de rook van mijn sigaret me even het zicht en krijg ik een...

Een onbeschreven vel papier...

hartenkreet
1.4 met 14 stemmen 1.781
Het blijft voor mij altijd een uitdaging; een leeg vel papier. Het nodigt uit tot schrijven over wat me bezig houdt of wat er gebeurt in de wereld of in mijn naaste omgeving. Het maakt allemaal niks uit, er is altijd wel iets waar ik over schrijven wil. Het is een soort verslaving… Ik begin...

Zinloos geweld...?

hartenkreet
2.8 met 5 stemmen 851
Ik loop wel eens te denken over sommige uitspraken die je zowat dagelijks hoort of ergens leest. Zo wil ik het eens hebben over 'Zinloos Geweld'... Dringt het door dat het een riskante slogan is, want is er ook 'Zinvol Geweld' dan? En zo ja, probeer er dan maar eens eentje te bedenken. Heb...