Inloggen

biografie: Robert Ommen

Hallo allemaal, mijn naam is Robert van Ommen, ben op dit moment 21 jaar en wonend in Huizen. Ik ben werkzaam als buitensport-instructeur in de Belgische Ardennen, en heb de tijd van mijn leven.

Ik ben begonnen met gedichten schrijven nadat ik een relatie kreeg met mijn huidige vriendin Maaike, 14 maanden geleden. Schat van een meid. Uiteraard begon ik met liefdesgedichten gericht naar haar, maar al gauw begon ik te experimenteren met andere onderwerpen, wel altijd gericht naar personen.

Raar genoeg gaan de meeste gedichten die ik schrijf niet over mijzelf, ik bedenk ze ter plekke. Ik heb bijna niet geschreven over eigen levenservaringen, voor mij is dat niet interessant. Mijn streven is om mooie gedichten te maken over andermans gevoelens, waar mensen zich in kunnen herkennen. Dat is voor mij het belangrijkste, dat mensen steun hebben aan mijn gedichten. Vaak is dat nogal moeilijk omdat het veel inlevingsvermogen kost, en dan besef je vaak hoe veel en hoe sterk gevoelens kunnen zijn als je er maar even bij stilstaat.

Ikzelf ben nog niet onder de indruk van mijn gedichten, het kan nog veel beter, maar graag wil ik de mensen bedanken die zulke hoge beoordelingen en positieve reacties geven, dat geeft mij de reden om door te gaan.