Inloggen

Alle inzendingen over Federer

8 resultaten.
Sorteren op:

bewering
4,0 met 4 stemmen 84
Ik voorspel dat de Spaanse Muguruza en de Zwitser Federer dit weekeinde als winnaars van Wimbledon 2017 de baan af zullen stappen.

Jannik Sinner

bewering
3,7 met 3 stemmen 67
Toen ik voor het eerst de jonge Roger Federer zag tennissen, dacht ik: dat wordt een heel grote! Toen ik gisteren op Roland Garros Jannik Sinner zag tennissen, dacht ik exact hetzelfde.

Derde overwinning op Wimbledon?

bewering
4,2 met 4 stemmen 120
De kans dat Djokovic vandaag de finale wint van de overigens voortreffelijk spelende Federer acht ik 90%. Normaal gesproken wint Djokovic dus; alleen een blessure of een nare glijpartij kunnen zijn derde overwinning in een Wimbledon-finale tegen zijn opponent verhinderen.

bewering
3,0 met 4 stemmen 64
...denk ik dat Novak Djokovic meer kans heeft om er morgen opnieuw met de schaal vandoor te gaan dan Federerer, waarbij de vorm van de dag de doorslag zal geven.

Bloemetjes van Wimbledon

dagcolumn
2,6 met 8 stemmen 1.329
...tijdens de halve finales Dinara Safina – Venus Williams en Serena Willams - Elena Dementieva; Roger Federer – Tommy Haas en Andy Roddick – Andy Murray.

Zusterlijke zekerheid

dagcolumn
3,7 met 6 stemmen 421
...van de bilocatie zou moeten hebben, ze hebben beiden dezelfde trotse ouders op de tribune zitten etc. Ik hoop dat Nadal zondag van Federer wint (in 5 sets!): maar niets is zeker. Spannend. Zeer zeker is dat zaterdag een zus Williams heeft gewonnen…

Ajax is om

dagcolumn
2,2 met 6 stemmen 702
...Toeval regeert slechte bakken. Toptennisser Federer slaat op maatgevoel maar wel op een effen baan. Daarnaast is hij windgevoeliger dan wij. Haas had onlangs op Roland Garos bij een 2-0 voorsprong geen schijn van kans meer tegen de Zwitserse tovenaar toen de wind stil viel. Eerlijk? Eeuwig...

Heb je nu wel of niet de strijd tegen depressie verloren?

beschouwing
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 99
...verscheen. Je schreef o.a. over kreeften, Roger Federer en de porno-industrie. Je was een grote hondenliefhebber en je eigen, dierbare honden waren Bella en Werner. Je had plannen om een hondenopvanghuis te openen, vooral voor misbruikte honden. Je was temperamentvol en bescheiden, uitermate lief...