Inloggen

Alle inzendingen over Giri

10 resultaten.

Sorteren op:

bewering
4.3 met 3 stemmen 823
...omdat hij dankbaar profiteerde van haar blunder op de 53e...
Victor S.14 januari 2018Lees meer…

bewering
4.5 met 2 stemmen 58
Het Nederlandse schaken zal een enorme oppepper krijgen als Anish Giri het kandidatentoernooi dat vandaag in Moskou begint gaat winnen.

bewering
3.0 met 4 stemmen 1.034
Het gebeurt niet vaak dat alle Nederlanders in de Hoofdgroep van het Tatasteelchesstournament in Wijk aan Zee winnen. Vandaag lukte het wel aan Giri en Van Wely. Bravo!
Victor S.21 januari 2015Lees meer…

bewering
3.0 met 3 stemmen 390
De Nederlandse schaakwereld leeft via het internet hartstochtelijk mee met Anisch Giri die met het nodige geluk de achtste finale heeft gehaald in Tbilisi. Dit waar absolute toppers als Carlsen, Anand, Karjakin en veel anderen al zijn weggewerkt.
Victor S.13 september 2017Lees meer…

bewering
3.3 met 6 stemmen 74
Na 12 mooie remises zal Anish Giri in de laatste 2 ronden tweemaal moeten winnen, wil hij een kans maken op de eerste plaats in het Kandidatentoernooi, waarvan de winnaar Magnus Carlsen mag uitdagen voor de felbegeerde wereldtitel.

Kandidatentoernooi in Jekaterinenburg

bewering
4.2 met 4 stemmen 126
...Jekaterinenburg (stad in Rusland met anderhalf miljoen inwoners) gewoon doorgaan. Ten onrechte. Hoe mooi zou het desondanks zijn als Anish Giri vandaag tegen Grishuk stand houdt en in de volgende ronden weet toe te slaan en zodoende de uitdager van Magnus Carlsen zou worden?

Magnus Carlsen Invitatie Toernooi

bewering
4.0 met 2 stemmen 87
...via sites met uitgebreid commentaar, apps (followchess) of youtube. Jammer dat onze nationale coryfee Giri in dit gezelschap met rapidschaken niet mee lijkt te kunnen komen.

Schaken in Wijk aan Zee

bewering
4.7 met 3 stemmen 122
...gestart. De Nederlandse grootmeesters begonnen goed met een remise van Jorden van Foreest tegen Caruana (2) en een overwinning van Anish Giri. Je kunt het toernooi heel goed rechtstreeks volgen via de tatasteelchess.com-site, via het Youtube-kanaal of via een app als followchess.
Victor S.17 januari 2021Lees meer…

Geen winnaarsmentaliteit

bewering
4.0 met 3 stemmen 105
...voor het kandidatentoernooi, leken de kansen van Giri en J. van Foreest zeer groot om een ronde verder te koen, toen ze uit moesten komen tegen (de mij onbekende) Abdusattorov (2634) en Piorun (2608). Beide Nederlanders zo'n 100 ratingpunten meer: op dit niveau een aanzienlijk...

Jorden van Foreest verslaat de wereldtop

bewering
5.0 met 4 stemmen 240
...de staart van het klassement vormden. Nu met Giri en Van Foreest in extra partijtjes voor de eerste of tweede plaats was het smullen voor de honderdduizenden kijkers om te zien wie als gelukkigste met de snelschaakpartijtjes zijn naam mag toevoegen aan de rij Nederlandse winnaars. Om enkelen...
Victor S.1 februari 2021Lees meer…