Inloggen

Alle inzendingen over voo

10 resultaten.
Sorteren op:

dichters in de verkoop

verhaal
4,3 met 19 stemmen 1.414
...mogelijk kruispunten. Voorts zoek ik een sponsor voor een rijdende waterbestendige fotocopieermachine. Het moet beter afdwingbaar worden. Tot op heden heb ook nog te weinig tienen gezien en ik sta nog even rood als tevoren. De praktische implementatie moet verder worden ontwikkeld. Als U ook...

bewering
3,1 met 14 stemmen 177
...niet helemaal serieus hoeft te worden genomen. Toch gaan fysieke en verstandelijke beperkingen lang niet altijd samen. Een prachtig voorbeeld daarvan is prof. Stephen Hawking: lichamelijk een wrak, maar ook één van de grootste sterrenkundigen van onze tijd.

Hij legde zijn hand op haar dij

verhaal
3,0 met 1 stemmen 262
...knap wijf en wilde een afspraak met mij maken voor een seksavontuur, zoals ik nog nooit had meegemaakt en ik had er eigenlijk wel zin in, want bij jou droog ik helemaal uit.’’ Dat zei ze alleen maar om hem te treiteren. Zijn stemming was meteen bedorven, het zal toch niet waar zijn, dacht...

bewering
3,0 met 11 stemmen 288
Onze veelgeprezen tolerantie, en nationale gave tot verzoening, blijken niet uit racistisch getinte humor in media, reacties op moderne seksuele voorlichting voor kinderen, bitterheid in discussies over religie, en wraaklust in tekst op internet.

bewering
3,2 met 11 stemmen 871
Zoals het dom en zinloos is om een boek, dat je niet gelezen hebt, af te kraken, is het ook dom en zinloos om een religie of politieke overtuiging af te kraken waarvan je zelfs de basisbeginselen niet kent. Daar bestaat geen enkele rechtvaardiging voor.

bewering
3,6 met 5 stemmen 61
Het gooien van voorwerpen op een voetbalveld - zoals gisteren helaas veelvuldig gebeurde door oververhitte 'supporters' gedurende de wedstrijd Feyenoord & Roma - zou verboden moeten worden.

Henry

dagcolumn
4,0 met 6 stemmen 260
...de makkers op de soos een biertje doen, beetje voorzitten, koersjes kijken en die 120 kilo's zaten hem dankzij de maatpakken niet eens echt dwars. Altijd soepel gebleven, een huppeltje of twee op weg naar de bank ging nog moeiteloos. In het verleden mooi gecashed, enne, mind you, zonder de...

Méér met minder...

beschouwing
3,6 met 25 stemmen 2.665
...maar het effect daarvan werd mij nu door dit voorbeeld eens goed aanschouwelijk gemaakt. Mijn dank is dan ook oprecht. Méér met minder - je moet het maar kunnen. Talent krijgt men bij de geboorte mee; vaardigheden kan men aanleren. Aangezien ik nog maar heel kort het schrijven beoefen is...

bewering
3,0 met 23 stemmen 243
Met onze beweringen zijn wij soms net zo hiërarchisch en passief als schaakstukken: we poneren onze gedachten soms met de allure van een koning maar resulteren slechts een impact als die van een pion. Het zijn de het spel interpreterende lezers, die uiteindelijk de zetten bepalen en analyseren.

bewering
1,9 met 12 stemmen 388
Voor sommige inzenders is een bewering onomstotelijk en klopt derhalve altijd. Deze overtuiging wordt vermoedelijk onbewust ontleend aan de wet van de communicerende vaten - het communiceert altijd, zelfs zónder vloeistof.