Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

In Australië zijn mensen en hun gebeden brullend verbrand. God vindt dat hartstikke leuk, want nu kan Jezus eindelijk ook eens het vuur stillen. Als dit laatste godslastering is, dan lijdt God zelf aan zijn eigen schepping. Een goede vader ontfermt zich altijd over zijn kinderen, ook al zijn het pyromanen!

Schrijver: Theo Loog, 11 februari 2009


Geplaatst in de categorie: religie

2.3 met 7 stemmen 141Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Jeannette
Datum:
12 februari 2009
Een vader moet lijdzaam toezien dat zijn zoon zichzelf in de elektrische stoel heeft gewerkt. Hij denkt na: "Had ik hem met kracht thuis moeten houden? Had ik hem met kracht mijn wijsheid op moeten dringen? Had ik hem met kracht mijn wil op moeten dringen? Zijn eigen kennen, kunnen en zijn had ik dan gedood, maar lichamelijk was hij er dan nog. Maar nu? Zijn eigen ik, zijn kennen, kunnen en eigen wijsheid is altijd bij hem geweest, maar lichamelijk is hij er niet meer."
Naam:
A. Sandee
Datum:
12 februari 2009
Email:
alexsandeehome.nl
@dyenne: het zou voor U handig zijn U eens te verdiepen in de ware inhoud van cynisme. Al dat oordelen en veroordelen lijkt me toch meer te passen in de straatjes van sommige populistische politieke partijen. Verdenk geen onwetendheid als U het zelf niet eens snapt, oftewel: heeft U de waarheid in pacht?
Naam:
dyenne
Datum:
11 februari 2009
U reageert uit pure onwetendheid. Als u de waarheid zou kennen zou u zich diep schamen voor uw uitspraak.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)