Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Lees ingezonden beweringen, voeg zelf een bewering toe

Laatst geselecteerde beweringen:

Sywert en zijn twee kompanen

bewering
3,5 met 2 stemmen 15
Het is volledig terecht als Sywert van der Linden en zijn twee kompanen niet alleen civielrechtelijk maar ook ook strafrechtelijk aangepakt gaan worden.

Coronapas moet ook voor denksporters gelden!

bewering
4,0 met 4 stemmen 22
Zes schakers vinden het moeilijk te accepteren dat ze de QR-code moeten laten zien bij het Nederlands Kampioenschap Schaken dat binnenkort in het Stadhuis van Hoogeveen start. Mooi dat zo'n evenement in Drenthe kan plaats vinden op een prachtige locatie.
De schakers - vooral uit het Noorden - getuigen hiermee van gebrek aan sociaal gevoel en een soort van buitenmaatschappelijk dedain dat helaas nogal wat einzelgängerige schakers kenmerkt.

Wetenschappers in het nauw

bewering
3,9 met 8 stemmen 48
Wetenschappers worden volgens de Vereniging van Universiteiten (VSNU) steeds vaker bedreigd met fysiek of seksueel geweld, belaging en inbraak.
Het is navrant dat juist vertegenwoordigers van instellingen die feitenonderzoek als leidraad hebben door mensen, die emoties en/of geloven de overhand laten hebben, ernstig lastig worden gevallen. Zo woorden ze beperkt in een voor de democratie essentiële taak: het op basis van wetenschap voorlichten van de massa.

Wat een armoede bij Letland - Nederland

bewering
5,0 met 1 stemmen 27
Zelden zo'n povere wedstrijd gezien als Letland-Nederland.
Bijna geen spelers die een voldoende scoorden.
(voor de liefhebbers: Bijlow-7, Dumfries-4, De Vrij-5, Van Dijk-5, Blind-5,
Klaassen-5, F.de Jong-5 (Gravenbergh-5), Til-5,…

bewering
4,0 met 2 stemmen 67
HUICHELAAR
Je kunt dan wel demissionair minister van financiën zijn
maar door regelmatig amoreel gedrag te vertonen
ben je voor geen cent te vertrouwen.

Taiwan

bewering
1,7 met 3 stemmen 49
Hoe zal het aflopen met Taiwan als China daadwerkelijk het eiland wil innemen?

Doorstart Brekebenen Kabinet

bewering
4,4 met 10 stemmen 76
Toeslagen schandaal, woningramp, tweedeling, zorgbeleid en salarissen, onderwijs, lerarentekort, bureaucratie jeugdzorg, mislukte participatiewet, overheid vijand van de burgers. En wat doen hoogopgeleide, intelligente politici? Een doorstart maken van het huidige (mislukte en vastgelopen) kabinet. Dit na zes maanden kostbaar heen en weer gepraat, met uitsluitspelletjes, linkse wolken, interne CDA ellende en wanbeleid, al of niet scheidende wegen, twee tycoons mislukt als informateur (Tjeenk…

Premier Rutte bedreigd

bewering
1,1 met 13 stemmen 45
Het zou vele mensen behagen en geruststellen in Nederland als de heer Taghi zou mededelen dat Premier Rutte van zijn kant geen enkel gevaar te duchten heeft.

Mevrouw Keizer zeer terecht ontslagen

bewering
2,2 met 10 stemmen 33
Het ontslag op staande voet door premier Rutte van staatssecretaris Mona Keizer was zeldzaam terecht. Zij heeft het vermoedelijk bewust zo bont gemaakt, want ik verdenk haar ervan dat ze binnenkort een nieuwe partij wil oprichten: Het Groepje Keizer (HGK). Daarmee zou ze de 20e partij worden in ons Parlement.
Als staatssecretaris heeft ze er bijzonder weinig van gebakken maar - wie weet - kan ze in Volendam nog heel wat stemmen vergaren met Het Groepje Kiezer.

Kapotte grammofoonplaat

bewering
3,5 met 2 stemmen 28
De heer Wilders, voorman en enig lid van de PVV, kijkt in het debat over de regeringsverklaring een grammofoonplaat die al jaaaren op hetzelfde plekje is blijven hangen: komt geen vrolijk geluid meer uit...
Meer laden...