Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Lees ingezonden beweringen, voeg zelf een bewering toe

Laatst geselecteerde beweringen:

Voetbalergernis

bewering
4,0 met 1 stemmen 7
Het Italiaanse voetbal van AS Roma was van een inferieur niveau.
Jammer dat scheidsrechter Taylor het tweede doelpunt van Ajax afkeurde: hij floot niet naar de geest van de wedstrijd.
Hopelijk gaat zondag de strijd om de Beker Vitesse - Ajax meer spektakel opleveren, omdat ik me niet kan voorstellen dat de Arnhemmers zich met een bekwame speler als Tannane gaan ingraven op een wijze die het kijken naar een match meer ergernis oplevert dan voetbalvreugde.

Ethisch boekje

bewering
4,0 met 4 stemmen 28
Het heeft er alle schijn van het nieuwe D66-kamerlid Mr. Sidney Smeets zijn ethische boekje te buiten is gegaan door semi-erotisch contact proberen te leggen met zeer jonge jongens die net uit de kast kwamen.
Dom van Sidney:
a. het contact proberen te leggen. Laat hij met leeftijdgenoten genieten van erotiek.
b. het zich aanmelden als Kamerlid in deze #metoo-tijd.…

Versoepelingen

bewering
4,2 met 4 stemmen 31
Géén versoepelingen per 21 april maar mogelijk wel per 28 april: opening van terrassen en winkels en basta met de avondklok.
Met zeer tegenstrijdige adviezen valt het het kabinet steeds lastiger al of niet maatregelen te nemen die op een massale steun van de bevolking kunnen rekenen.

Gert-Jan Segers gelooft niet meer in de wederopstanding

bewering
3,9 met 7 stemmen 64
Breaking news: Gert-Jan Segers gelooft niet meer in de wederopstanding. Daar kan Judas zelfs een puntje aan zuigen. Hoor ik een haan....nee de wolven huilen in het bos. Vrolijk Pasen!

Kaag (D66) zet eigen vicepremier voor schut

bewering
3,5 met 4 stemmen 30
Het heeft er de schijn van dat de omhoog gestemde Sigrid Kaag haar hand aan het overspelen is.
Eerst met de versnelde afbouw van de avondklok, die niet doorging. Nu met het desavoueren van de fractieleider van de VVD, die tevens haar premier is. Tegelijkertijd zet zij hiermee partijgenote en vice-premier Ollongren voor schut, die noodzakelijkerwijs ook 'gelogen' moet hebben.
Heeft zij überhaupt nagedacht over een alternatief voor een kabinet zonder de VVD? Dat is er toch niet?

Prullaria uit China

bewering
3,4 met 7 stemmen 58
Het zou mogelijk moeten zijn het 400 meter lange containerschip, dat het Suezkanaal heeft geblokkeerd, aan de ketting te leggen en van a tot z te onderzoeken op welke spullen het rijke Westen voor weinig geld laat maken in China.
Een Noordelijke ondernemer klaagde al dat de levering van zijn dildo's en vibrators en kunstvagina's vertraging ondervond.
Een onderzoek ook naar de duurzaamheid van de bestelde spulletjes zou ik op hun plaats vinden.

Premier Rutte feliciteert de Griekse bevolking

bewering
5,0 met 3 stemmen 42
Attent van Mark Rutte dat hij - ondanks de drukke periode waarin hij verkeert - tijd vond om onze Griekse bondgenoten te feliciteren met het 200-jarig jubileum van het begin van de vrijheidsstrijd tegen de Turkse overheersing.

Misdadig optreden van Erdogan

bewering
5,0 met 6 stemmen 51
Er moet vaker en luider geprotesteerd worden door Europa tegen het misdadige optreden van Erdogan in binnenland (opsluiting van tegenstanders) en buitenland (bombardementen in het noorden van Syrië).

Afzien van de avondklok

bewering
4,6 met 5 stemmen 42
Nu D66-leider Sigrid Kaag (demissionair minister) zegt dat de avondklok er snel af moet, zal dit ongetwijfeld op korte termijn gaan gebeuren, ondanks het stijgende aantal besmettingen.
Voor het draagvlak van de anti-covid-19 maatregelen lijkt het in dit stadium toch een verstandige zet af te zien van de betwiste avondklok.

Winnaars bij de Tweede Kamerverkiezingen

bewering
4,3 met 3 stemmen 34
Vanavond zullen er meer winnaars blijken te zijn dan verliezers.
Meer laden...