Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen




Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
A. Sandee
Datum:
26 feb. 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Beste Hendrik: als je paradoxen niet begrijpt moet je er niet mee omgaan!
En verder: religie is dé baarmoeder voor fascisme en dient dus bestreden te worden. Ik bestrijd jou niet (je doet je best maar, ik ken je helemaal niet en ik wil je ook niet leren kennnen), ik bestrijd fascisme als het grootste kwaad dat er ooit op de wereld is losgelaten. Dat jij daar naief mee omgaat moet jij weten (alweer) maar ik gebruik de wapens van de vijand. Indoctrinatie moet je bestrijden met indoctrinatie.
ps. ik ken jouw bijbel zowat uit het hoofd, ben er mee opgevoed.
Naam:
A. Sandee
Datum:
25 feb. 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Er bestaat geen goed en kwaad. En in je hart zit alleen maar bloed! Jammer voor jou maar jouw god en jouw duiveltje zitten echt in jouw hersens.
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
25 feb. 2009
Sandee, Je hebt dezelfde mentaliteit als een Jehova's getuige, want net als zij weiger jij ook om boeken te lezen die niet in overeenstemming zijn met je eigen overtuiging. Voor jou bestaat er geen God en geen leven na de dood. Dat moet je helemaal zelf weten. Als je je daar prettig bij voelt, moet je er vooral mee doorgaan. Wat ik echter niet begrijp is, dat je de onbedwingbare neiging hebt om voortdurend te ageren tegen mensen die wél een geloof hebben, alsof je zelf over de Absolute Waarheid zou beschikken die met alle geweld aan anderen moet worden opgedrongen. Je kwetst, belastert en beledigt mensen zelfs. Ik vraag me dan ook af of je wel zo zeker van je zaak bent als je pretendeert. Bovendien heb je hier ook te kennen gegeven dat er helemaal geen objectieve waarheid bestaat. Maar als er geen objectieve waarheid is, waarom moet je je eigen standpunten dan wel met alle geweld aan anderen opdringen? Je zou er goed aan doen om je eerst maar 'es te oriënteren op het terrein van de religies voordat je je eigen doctrines op anderen loslaat.
Naam:
dyenne
Datum:
25 feb. 2009
Als je het zo bekijkt dan zit God nog altijd in je hart!!!
Je eigen ego is een onderdeel van satana, welke hoogmoedig is.
Naam:
A. Sandee
Datum:
25 feb. 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Je bedoelt waarschijnlijk: bidden is praten met jezelf want jouw god zit in jouw eigen egootje.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)