Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Als evolutie al miljarden jaren de aarde beheerst moeten er vandaag miljarden overgangsvormen de aarde bevolken en zou de hele aarde doordrenkt moeten zijn met eveneens ontelbare fossiele overgangsvormen. Het feit dat deze beide ontbreken laat glashelder zien dat evolutie in de realiteit absoluut niet zichtbaar is.


Zie ook: http://www.real-life.nl/evolutietheorie.html

Schrijver: David Sorensen
Inzender: Daniel Westra, 2 maart 2009


Geplaatst in de categorie: wetenschap

3.3 met 6 stemmen 203Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
5 maart 2009
De geoloog prof. Salomon Kroonenberg is agnost. Daarom kan hij er niet van beschuldigd worden dat hij de evolutietheorie van Darwin verwerpt vanuit theologische motieven. Zijn bezwaren zijn heel concreet van aard en ook vrij ernstig: paleontologen vinden zulke overgangsvormen gewoon niet. Het wroeten in de aarde levert dus geen bewijzen op die Darwins theorie kunnen ondersteunen. Game over voor de evolutietheorie derhalve.
Naam:
A. Sandee
Datum:
4 maart 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Tegen zoveel ontkennende stupiditeit kan ik niet op. (en dat wil ik ook niet, men werpe geen paarlen voor de zwijnen) Rust zacht in je theoliogische duisternis, jongens!
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
4 maart 2009
Daar heeft David Sorensen volkomen gelijk aan, Daniël! Overgangsvormen zijn uiterst zeldzaam, en de paar die er zijn gevonden, zijn ook nog zeer discutabel.
Prof. Salomon Kroonenberg, hoogleraar in de geologie, bespreekt de evolutietheorie op een heel gedegen manier in zijn boek "De menselijke maat" (Uitg. Atlas, 2006).
Hij stelt dat paleontologen niet in de evolutietheorie geloven omdat ze die mooie overgangsvormen van Darwin nergens aantreffen. Hij beschrijft ook hoe de ontwikkeling van soorten werkelijk gaat:
"Korte perioden van snelle evolutie worden afgewisseld door lange perioden van rust, 'stasis', waarin de nieuw gevormde soorten hooguit fluctueren rond een bepaald gemiddelde maar niet echt veranderen in een bepaalde richting." (De menselijke maat, pag. 280, 3e al.)
Net als het Oedipuscomplex van Freud kan de evolutietheorie daarmee in het rariteitenkabinet van de geschiedenis worden bijgezet.
Naam:
Joop
Datum:
3 maart 2009
Prima bewering! Niet elk fossiel getuigt van een overgangsvorm, behalve Sandee natuurlijk.
Naam:
A. Sandee
Datum:
3 maart 2009
Email:
alexsandeehome.nl
Je wordt omringd door overgangsvormen alleen herken je ze niet als zodanig omdat je er zelf een bent. En er zijn miljarden fossielen dus miljarden overgangsvormen. Jouw stelling laat glashelder zien dat je van Darwin niets begrepen hebt. Als je nu eerst es ging studeren?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)