Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Outsider
Datum:
29 mrt. 2009
Ik denk eigenlijk dat het niet zo veel verschil maakt of men de reacties nu hier plaatst of er een apart forum voor maakt. Jammer vind ik het wel dat het altijd een tijdje duurt voor de reacties geplaatst (of ook vaak niet geplaatst) worden. Maar dat zal wel onvermijdelijk zijn omdat er vaak nogal gauw beledigend of onfatsoenlijk word gereageerd.
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
27 mrt. 2009
Je hebt wel gelijk. Ik vraag me alleen af wat we eraan zouden kunnen doen om te voorkomen dat het hier op den duur net zo'n rommeltje wordt als op de reactiepagina's van de websites van dag- en weekbladen. Ik denk dat het goed zou zijn als de inzenders, die daar behoefte aan hebben, dieper op de onderwerpen kunnen ingaan op een forum dat aan dit tabblad gelinkt is. Inzendingen en reacties met de lengte van een paar zinnen worden immers nogal snel radicaal of ongenuanceerd. Als iedereen de kans krijgt om zijn standpunt op een forum toe te lichten, worden de scherpe kantjes er (hopelijk) af gehaald. De voorwaarde daarbij is wel dat er een paar moderators aanwezig zijn die ingrijpen als discussies uit de hand dreigen te lopen.
Dit tabblad krijgt steeds meer het karakter van een forum. Is het dan niet goed om de knoop dan maar helemaal door te hakken?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)