Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het is tenenkrullend om te merken dat veel rechtse politici en media in de V.S. Obama in een kwaad daglicht proberen te stellen, in de hoop dat daardoor de steun voor zijn politieke plannen afbrokkelt en het steeds moeilijk wordt om bv. de hervorming van de gezondheidszorg door te voeren. Op de achtergrond spelen de 'spin doctors' van de conservatieven hierbij een kwalijke rol. Rechts Amerika zet zich schrap om alles bij het oude te laten.

Schrijver: Hendrik Klaassens, 4 augustus 2009


Geplaatst in de categorie: politiek

3.0 met 4 stemmen 127Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
6 augustus 2009
Dag Jeannette,
Je hebt gelijk: het is triest dat men Obama nietsontziend aanvalt omdat men de eigen machtspositie en financiële belangen oneindig veel belangrijker vindt dan bv. een krachtdadige aanpak van de milieuvervuiling of een grondige hervorming van de gezondheidszorg.

Ik denk dat Obama heel goed beseft dat hij moet opschieten met het doorvoeren van allerlei hervormingen, omdat er altijd een moordaanslag op hem kan worden gepleegd. Veel rechtsextremisten en racisten zijn hem liever kwijt dan rijk.
Naam:
Jeannette
Datum:
5 augustus 2009
Email:
jeannettewahome.nl
Ik heb begrepen via de radionieuwsdienst dat Obama de meeste doodsbedreigingen heeft gekregen van alle andere presidenten voor hem.
Vooral uit de hoek van de rechtsextremisten zouden de bedreigingen vandaan komen.
Zielig dat zoveel mensen zich laten beïnvloeden door het uiterlijke, vergankelijke: zo onintelligent ook.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)