Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De gemene mens verschuilt zich achter religie, politiek, marktwerking en Bilderberg, deze mens kent z'n zwakke punten, graaft zich in en zet de hakken in het zand, verbergt zijn kinderen achter een mediacode. De geilheid van de macht doet gekke dingen met mensen, vernedert en vertrapt.
Nederigheid zou de mens moeten sieren.....

Schrijver: Fred, 15 augustus 2009


Geplaatst in de categorie: maatschappij

1.5 met 2 stemmen 128Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Jeannette
Datum:
16 augustus 2009
Email:
jeannettewahome.nl
In de bewering: "De gemene mens verschuilt zich achter religie, politiek, ...", zit een kern van waarheid. De 'niet' gemene mens verschuilt zich er niet achter, maar draagt deze uit!
Naam:
Tom Poes
Datum:
15 augustus 2009
Dag Fred,
Mocht je niet begrijpen wat ik bedoel, dan zal ik je een paar voorbeelden geven van de manier waarop je jezelf presenteert.
Zo open je je bewering van 25 juni met: "Als je Wilders niet steunt ben je een laffe christenhond, of een foute linkse moralist."
In jouw bewering van 5 juli schrijf je o.a. "De koningin moet dood".
Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Je schopt regelmatig anderen tegen de schenen, maar voelt je verongelijkt als anderen daarop reageren.
Ik heb er geen moeite mee als je pittige politieke standpunten inneemt, maar wel als je willens en wetens anderen beledigt.
Kijk er dan niet raar van op dat je zelf af en toe ook 'es een opmerking in ontvangst moet nemen.
Naam:
Fred
Datum:
15 augustus 2009
De tijd van afvragen is geweest, alhoewel, ik vraag mij nu af of jij echt Tom Poes bent.
Naam:
Tom Poes
Datum:
15 augustus 2009
Hm... Misschien moet je je eerst maar eens afvragen waarom je er behoefte aan hebt om onder allerlei pseudoniemen aan te trappen tegen gelovigen, tegen God en tegen iedereen die het niet met je PVV-achtige denkbeelden eens is. Je hebt de neiging om systematisch anderen de schuld te geven voor je eigen falen en stelt je steeds als slachtoffer op. Toch heb je veel meer gemeen met de mensen, die het niet met je eens zijn, dan je wel denkt, Fred. Als je de wereld niet steeds in twee denkbeeldige kampen verdeelt, zou je je al een stuk beter voelen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)