Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen




Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
7 oktober 2009
Ik stuur nooit beweringen in zonder me eerst te hebben georiënteerd. Dat geldt ook voor mijn reacties. Jammer genoeg antwoord je alleen maar met gescheld en beledigingen. Dan houdt deze discussie - die eigenlijk nooit een echte gedachtenwisseling is geweest - gewoon op. Zo simpel is het.
Naam:
Fred
Datum:
6 oktober 2009
Theootje toch, jij wrijft mij van alles aan zonder onderbouwing. Wil je gelijk, krijg je gelijk. Maar de discussie is, wat mij betreft, gesloten. Jouw reactie zal zijn, 'zie je nu wel', die komt als mosterd na de maaltijd.
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
5 oktober 2009
Je kon geen beter bewijs leveren voor jouw totale desinteresse in een inhoudelijke discussie. Fred, misschien kun je je nog opgeven als PVV-kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2011. Ik las net in de krant dat ze kandidaten zoeken. Probeer het eens, zou ik zeggen. Een baantje bij de provincie brengt vast meer geld in het laatje dan jouw werk als huishoudelijke kracht bij de thuiszorg. Kun je nog mooi furore maken op jouw oude dag.
Naam:
Fred
Datum:
5 oktober 2009
Hee Theo, potje darten ?
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
4 oktober 2009
Je tolereert geen moslims. Het maakt niet uit met welke bewoordingen ik dat omschrijf. Je kunt ze gewoon niet luchten of zien. Je associëert hen met datgene, wat je hartgrondig minacht.

Wie kiest hier voor de aanval? Je beledigt iedereen die het niet met je eens is, gebruikt minimaal 7 pseudoniemen en laat die pseudoniemen zelfs gesprekken met elkaar voeren. Christenen betitel je als 'christenhonden' en als iemand kritiek heeft op de PVV, zou daar volgens jou uit blijken dat diegene een naïeve christen is omdat hij islamitische partijen mensvriendelijk zou vinden.

Als reactie op inhoudelijke en onderbouwde kritiek ga je een beetje zitten spelen met woorden en pseudoniemen. Je doet me denken aan een ijsbeer die zijn houvast dreigt te verliezen en van de ene ijsschots op de andere springt uit angst dat hij verdrinkt.

Luister, mijn vriend: je levert wel heel veel commentaar, maar hebt geen kennis van zaken. Je schopt tegen dingen aan die je niet kent en ook niet wilt leren kennen. Je wilt voor mijn gevoel alleen maar stemming maken en anderen provoceren. Ik wil argumenten zien, maar je geeft ze niet. Daarom zal ik me in het vervolg veel meer bezig houden met het schrijven van artikelen dan me in te laten met discussies die toch niets opleveren omdat de belangrijkste opponent alleen maar wil irriteren en stigmatiseren. Misschien is het beter voor je als je in het vervolg volstrekt genegeerd wordt. Je hebt een enorme behoefte aan aandacht. Me dunkt dat er wel andere (en betere) manieren zijn om de aandacht te krijgen die je blijkbaar nodig hebt.

Verder hoop ik dat je snel weer werk vindt in de thuiszorg, zodat het hier wat rustiger wordt :-)Omdat je al 60 jaar oud bent, zal dat helaas niet meevallen. Succes met solliciteren, het ga je goed!
Naam:
Fred
Datum:
4 oktober 2009
Dat is jouw interpretatie, overigens heb ik woorden als 'ongewenst gespuis' nimmer gebezigd. U kiest blijkbaar de aanval ?
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
3 oktober 2009
Je wordt niet aangevallen omdat je je kwetsbaar opstelt, maar omdat je ervan geniet om anderen te beledigen en hele bevolkingsgroepen als ongewenst gespuis te karakteriseren. Dat doe je al tijden en dat weet je ook best. Waarom beweer je dit dan?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)