Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Jongeheer, in de politiek is vorm gelijk aan inhoud, de waarheid vrije gedachte, het woord geweten, getuige. Elsevier heeft nieuws, achtergronden en opinie tot doel, vooral voor hoger opgeleide luiden, als je begrijpt wat ik bedoel. Wie regelmatig een stevig wandeling maakt in duinen, moet op dit tabblad lekker kunnen struinen naar andere zwerende duimen. Lap nooit een andere mening aan je laars. Strategische partners zijn schaars.

Schrijver: O.B. Bommel
Inzender: O.B.Bommel, 9 oktober 2009


Geplaatst in de categorie: adel

2.6 met 5 stemmen 207Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Tom Poes
Datum:
10 oktober 2009
Heer Ollie, maak dat de kat maar wijs! Zoals bekend leest u alleen de Rommelbode, die door de opgeblazen verhalen van de journalist Argus niet veel beter is dan “De Telegraaf”. Soms zit u ook te lezen in de Enkhuizer Almanak, die bol staat van mistige rijmelarijen en voorspellingen die alleen door oude wijven worden geloofd.
De boeken van uw goede vader liggen op zolder, maar omdat ze nooit worden gelezen is de stoflaag op de omslagen zó dik geworden, dat de titels amper meer te lezen zijn. Met de algemene ontwikkeling, waarmee u zo graag te koop loopt, valt het dus reuze mee, evenals met het waarheidsgehalte van uw bewering!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)