Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Anoniem tegen schenen schoppen, expres politiek fout zijn, de tent uit lokken, op het verkeerde been zetten, niet zomaar geloven wat er wordt gezegd. Ik deed het met veel jolijt, maar ik moet er mee stoppen. Er vallen namelijk onschuldige slachtoffers.

Gluupje zegt sorry tegen Tom Poes, Theo, Frederik en Günter, ik heb mij met u vermaakt. Ik verdwijn in de nacht, de duisternis omvat mij als een deken, zo zacht.

Gluiperiger dan dit kan het niet, het zij zo. Eigenlijk ben ik een aimabel mens, net zoals u.

Schrijver: gluupje, 27 november 2009


Geplaatst in de categorie: afscheid

2.0 met 4 stemmen 483Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
gluupje
Datum:
29 november 2009
Een laatste stuiptrekking, niemand kan het bij het rechte eind hebben, iedereen kan zich geschoffeerd voelen door mijn reacties. Stoppen of doorgaan, het zet geen zoden aan de dijk. Wat u ook zegt, ik geef u volkomen gelijk.....
Naam:
frans brugman
Datum:
28 november 2009
Email:
brugmanfranshotmail.com
Deze tijd heeft dringend een "hofnar" nodig om mensen af en toe eens op het verkeerde been te zetten of uit de tent te lokken. Dus ga a.u.b. nog even door.
Naam:
Tom Poes
Datum:
28 november 2009
Hm... De werkelijkheid is iets ingewikkelder, gluupje. Vanaf het moment waarop je vriend Günter ironische opmerkingen tegen je begon te maken, was de lol er voor jou af. Je ergert je aan moslims en hebt wel degelijk PVV-standpunten. Niemand gelooft dat je in werkelijkheid een linkserig iemand bent die bij wijze van vermaak een half jaar lang als een PVV-er tekeer is gegaan. Hihihi, uiteindelijk is gluupje toch voor de Poes!
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
28 november 2009
Zul je nou niet weer stout zijn, gluupje? Beloof je dat? Pas op hoor, want anders zwaait er wat! :-)
Naam:
Frederik
Datum:
27 november 2009
Email:
flachromlive.nl
Al met al dus gewoon een goede grap, met een hartverwarmend einde. En in dit geval lijkt anonimiteit mij wel gerechtvaardigd.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
27 november 2009
Email:
ag.schulztiscali.nl
... sn... snik... ;)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)