Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het tabblad beweringen is een digitaal stamcafé geworden voor rancuneuze heren op gevorderde leeftijd die elkaar vliegen zitten af te vangen om hun beschadigde ego wat op te krikken. Dat geldt vooral voor oud-leraren die last hebben van leeftijdsdiscriminatie. Heer Bommel, laten we vertrekken, het dak begint te lekken.

Schrijver: Markies de Cantecler, 18 januari 2010


Geplaatst in de categorie: internet

5.0 met 5 stemmen 401Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Markies de Cantecler
Datum:
20 januari 2010
@ Heleen, omdat ge de creatie bent van Homerus, de blinde poëet, en er alleen door de oude Grieken en Herr Schliemann in uw reële existentie werd geloofd, ben ik geneigd u naar het rijk der fabelen te verwijzen. Misschien kunt u nog reïncarneren als fabeldier, wie zal het zeggen. Fi donc!

@ Paarlen, amice, ge vergist u. Ik maak gebruik van dit tabblad en leef in de 21e eeuw. Foei, wat zit u weer met de feiten te stoeien! Op de politieke partij waarop u doelt, stem ik niet. Bolkestein is mijn idool, noblesse oblige! Aangezien u slechts uit een bosjes paarlen bestaat, ben ik zo vrij ook uw bestaan enigszins in eh... twijfel te trekken. Niettemin hebt u mij vermaakt. Au revoir!
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
19 januari 2010
Aangezien de markies nog stamt uit een feodaal tijdperk waarin de ene mens beter dan de andere werd geacht is het niet noodzakelijk de in die tijd daarbij passende standpunten serieus te nemen. Evenals het bijgeloof uit die tijd dat er een here god zou zijn met een op aarde geboren zoon die voor onze zonden de zaakjes heeft opgeknapt. Mooie smoes om je levensstijl dus niet te hoeven veranderen. Rentmeesters???? Het zou me wat. Boekhoudertjes, kun je beter zeggen. Zijn politieke voorman is daar een uitstekend voorbeeld van.
Naam:
Heleen
Datum:
19 januari 2010
Kant en klaar, opzouten dus, rare vogel.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)