Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Na acht dagen werd op het eiland een oud vrouwtje levend onder het puin van de kerk vandaan gehaald. Ze huilde en riep trots voor de camera dat Jezus had haar gered.
Ik begon ook te huilen, maar kreeg gelijk een stekende pijn in het hart. Toen brak mijn lichaam open en ik zag op het water dat de mensen die het niet hadden overleefd verschrikkelijk om haar moesten lachen.

Schrijver: Varifocus, 21 januari 2010


Geplaatst in de categorie: emoties

1.2 met 4 stemmen 620Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
23 januari 2010
Tja, Koos, aangezien kunst elitair is loopt een kunstenaar het risico dat niet iedereen dat begrijpt. Als do-centje een god aanroept doet hij dat vast in de heilige overtuiging dat hij hem zelf creëert en daar is niets mis mee. Hij bewijst domweg dat god (elke god, dus) een uitvinding van je/zijn eigen geest is en als zodanig oproepbaar of te verwerpen. Wie oren heeft die hore!
Naam:
Koos
Datum:
21 januari 2010
Je bent een warhoofd. Ik heb je beweringen 'es op mijn gemak bekeken. Soms schrijf je 'dood is dood' en bestaat er geen God, maar soms heb je het over doden die gelukkig zijn en een God die je vervloekt en uitscheldt.
Ik snap het al: God verschijnt en verdwijnt functioneel, afhankelijk van het doel van je bewering. Om inhoud geef je zelden, de vorm en de klank van je sarcastische riedels staan bij jou voorop.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
21 januari 2010
Dit heet dus een echt literaire bijdrage. Waarvoor grote DANK!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)