Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Hm... weten jullie wat ik zo vreemd vind? Eerst zegt ‘paarlen’ dat hij alle geloven uit wil roeien door goed onderwijs te laten geven; het is absoluut niet waar dat hij mensen wil uitroeien, kom nou zeg. Toch schrijft ‘ie een dag later dat alle mensen met een geloof van het forum moeten worden geschopt zodat er weer fijne gesprekken kunnen worden gevoerd.

Als je een heel grote groep mensen de mond wil snoeren, wil je hen geestelijk vernietigen; hun stem mag niet meer worden gehoord. De gedachte die erachter zit, lijkt me toch dezelfde. Zoals Wilders alle moslims uit Europa wil schoppen, zo wil ‘paarlen’ alle mensen met een geloof van het forum schoppen. Tom Poes vindt dat maar eng, hoor. Extremisme? Bah, het moest niet mogen.

Schrijver: Tom Poes, 26 januari 2010


Geplaatst in de categorie: discriminatie

3.8 met 5 stemmen 233Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Tom Poes
Datum:
26 januari 2010
Je hebt net geschreven dat alle religieuze uitingen van de site moeten worden gekieperd. Daar is geen woord Frans bij. Jij persifleert niemand, maar bazuint een mening rond die enorm onverdraagzaam is. Ik vind dat je dan ook voor je eigen woorden moet durven staan.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
26 januari 2010
Aan Tom Poes: wel jonge vriend, had je niet eens door dat ik ene Theo-Dosius persifleerde? Of is die Nederlandse les ook al aan jou voorbijgegaan!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)