Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Bij 'De wereld draait door' presenteerde de geniale onderkoning van de poëzie woordenslaaf Gerrit Komrij een anonieme woordprutser, die met slechts één gedicht maar liefst 10.000 euro verdiende! Hij droeg het bijna onverstaanbaar voor, omdat d.j. Giel zo nodig een beat eronder wilde zetten, ook al zo'n populaire gewoonte. In poëzie kun je je waanzin kwijt, beweerde de over het paard getilde charlatan, nou, waanzin is het zeker, opa Komrij is stekeblind geworden, het zogenaamde gedicht is een psychotische ratjetoe en om dat ook nog eens met zo'n absurd hoog bedrag te belonen is een schande die zijn weerga niet kent! Waar komt dat geld vandaan in een wereld die inderdaad in verwaande, verwende kringen is doorgedraaid!? Stuur je prijs maar naar Haïti, nepwinnaar!

Schrijver: Joanan Rutgers, 29 januari 2010


Geplaatst in de categorie: literatuur

1.2 met 5 stemmen 198Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Outsider
Datum:
31 januari 2010
Zo slecht was dat gedicht niet en hem een woordprutser en een over het paard getilde charlatan te noemen vind ik onzin.
En trouwens vind ik 'geniale onderkoning' voor Gerrit Komrij te veel eer. Als Dichter des Vaderlands bakte hij er helemaal niks van en hij is er al gauw mee opgehouden omdat hij het niet kon.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
30 januari 2010
Beetje jaloers, Rutgers? Wat je niet begrijpt is gelijk een psychotische ratjetoe? Gerrit Komrij een woordenslaaf? Foei toch!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)