Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

De superieure manier waarop Pechtold SP-leidster Kant op verkiezingsavond beledigde, was vermakelijk om te zien: "Mevrouw Kant, mevrouw Kant, even rustig, ja?"
Ondertussen klonk op de achtergrond gegrinnik en gesmoord gegiechel. Met die opmerking heeft Pechtold Agnes van Kant gemaakt. Ik denk dat elke vorm van landelijke samenwerking tussen D66 en de SP sindsdien uitgesloten is.

Schrijver: Conquistador, 4 maart 2010


Geplaatst in de categorie: politiek

3.3 met 7 stemmen 182Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Conquistador
Datum:
16 maart 2010
Pechtold een hansworst? :-) Ik denk dat miljoenen Nederlanders daar op 9 juni heel anders over zullen denken.
De manier waarop Alexander Pechtold Kant 'wegzette' was arrogant, maar niettemin vermakelijk om te zien. Met één simpele opmerking kun je iemand wegmaaien.
Ik kan me herinneren dat oud-president Ford de verkiezingen verloor door één stomme opmerking te maken. Zo kun je ook uitgerangeerd raken door de opmerking van een politieke opponent. Kant dacht er op dat moment trouwens al over om op te stappen; de opmerking van Pechtold was de genadeklap.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
15 maart 2010
Dat was niet superieur, dat was arrogantie van iemand die in superieuren gelooft. Dat is heel iets anders. Agnes is veel te eerlijk voor een hansworst als Pechtold.
Naam:
J.de Groot
Datum:
5 maart 2010
Email:
joke190411telfort.nl
Na een radslag: geradbraakt!
Naam:
Conquistador
Datum:
5 maart 2010
Jacob: Agnes Kant draagt het hart op de juiste plaats, dat is waar. Ze is té eerlijk en té gevoelig om zich lang in de landelijke politiek te handhaven. Ook is ze niet in staat om toneel te spelen. Dat siert haar, maar maakt haar ook voor de functie van SP-leider ongeschikt. Helaas wel...
Naam:
Jacob
Datum:
4 maart 2010
Eens. En daarbij: Agnes Kant is niet geschikt voor de politiek om redenen waarvoor ze van mij een compliment krijgt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)