Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Als de CDA-dissidenten er niet in slagen om regeringsssamenwerking met de PVV te blokkeren, zou het CDA zijn C onmiddellijk moeten schrappen. Iemand die het christelijk geloof serieus neemt, kan nooit programmatisch samenwerken met mensen die de vrijheid van godsdienst willen aantasten en dat ook voortdurend in de media uitdragen.

Schrijver: Conquistador, 14 augustus 2010


Geplaatst in de categorie: politiek

4.0 met 6 stemmen 145Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Conquistador
Datum:
20 augustus 2010
Je formuleert opvallend slecht. Zo is 'natuurlijk überhaupt' dubbel. Hoe kan bovendien een pijler rusten op iets fictiefs? Heb je dat wel 'es geprobeerd? :-)
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
20 augustus 2010
Het CDA heeft natuurlijk "überhaupt" geen bestaansrecht aangezien de pijler waar zij op rust een fictieve is. Dat geldt overigens voor alle politieke partijen die op een religie gebaseerd zijn.
Naam:
Conquistador
Datum:
15 augustus 2010
Dat klopt, Fred. In feite heb je nog steeds deze 'bloedgroepen' binnen het CDA. Misschien splitsen zich binnenkort wel CDA-Kamerleden van die partij af en gaan ze - net als in 1968 bij de oprichting van de PPR - een eigen partij vormen. Door samen te werken met de PVV graaft het CDA zijn eigen graf - een graf waaruit geen wederopstanding mogelijk is.
Naam:
Fred
Datum:
14 augustus 2010
Sommigen zagen een samensmelting van KVP, ARP en CHU ook niet zitten.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)