Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 1180):

Potjes Latijn

Maak je niet druk over Latijn, vrees de muts van tante Trijn. Niveau verlies je alleen als je verstand opeens verdwijnt. Er zijn op school toch genoeg andere interessante 21e eeuwse vakken dacht ik zo en vertaal anders Goethe, Shakespeare of Baudelaire maar eens als je zo nodig vertalen moet.

Jullie moeten weer ouderwets grammatica Nederlands leren! Weg met de hakkelaars, de rappelaars, de kakkelaars en de takkelaars. Weg met het gesubsidieerde micro-, meso- en macrogezwam. Leve Kees Boeke, leve de Koningin, leve haar Werkleerplaats!

De anjer moet terug in de tuin, de Duitse taal- en letterkunde in het Staatsexamen. Op een flinke ros Mandarijn. Voor de arbeidsvitaminen. Goed tegen de ADHD, de PDD, de NOS en andere mediale ouderkwalen.

Kind, je hebt groot gelijk, we stoppen het Latijn gewoon in potjes Latijn...

Schrijver: Do-centje, 20 nov. 2010
20 nov. 2010


Geplaatst in de categorie: school

4,7 met 3 stemmen 172Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)