Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Wanneer het tot op heden nog niet is gelukt in het orkest des levens de eerste viool te spelen, dan moet je het blijven doen met de noten die je op jouw zang hebt. Ten langen leste resten jou nog twee opties: of je vertrekt met stille trom of je blaast de kraaienmars. De opmaat voor de laatste staat alleen in de partituur van de dirigent, die jou exact op tijd het teken zal geven.

Schrijver: Günter Schulz, 20 februari 2011


Geplaatst in de categorie: algemeen

3.6 met 5 stemmen 199Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Günter Schulz
Datum:
22 februari 2011
Email:
ag.schulztiscali.nl
Rectificatie.

Met excuus aan de redactie voor het extra werk en tevens met excuus voor degenen die ik ongewild op het verkeerde been heb gezet, het volgende:

Mijn voorgaande reactie had moeten beginnen met: "Respect voor bewering "1456", waar een variant enz. Het spreekt vanzelf dat ook het woord "Leustoelpiloot" de letter n mist.

Het beoogde respect jegens de persoon achter bewering 1456 komt nu tot zijn recht, terwijl het jegens de persoon van bewering 1446 overeind blijft, zij het in een andere context.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
21 februari 2011
Email:
ag.schulztiscali.nl
Respect voor bewering 1446, waar een variant van bovenstaande bewering met een andere strekking maar met een zelfde invalshoek de mijne enigszins in de schaduw stelt. Een respons als die van "Leustoelpiloot" stel ik bijna nog meer op prijs dan een waarderingscijfer. Ik ben in elk geval gelezen en... tot nadenken gestimuleerd.
Naam:
J.de Groot
Datum:
21 februari 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Dus zingen wij nu (nog) de onvoltooide,
van....

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)