Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Bij degene die merkt dat de euforie tijdens de begeerte na vervulling in menig geval al snel in een gevoel van gezapige vanzelfsprekendheid verandert, zou periodieke onthouding wonderen kunnen doen.

Schrijver: Varifocus, 9 mrt. 2011


Geplaatst in de categorie: kunst

4,0 met 2 stemmen 1.842Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
10 mrt. 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Periodieke onthouding....
zou voor sommige schrijvers een "moetje" moeten zijn.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
9 mrt. 2011
Email:
ag.schulztiscali.nl
Ik had beter moeten (kunnen) weten. Seks is blijkbaar het meest voor de hand liggend? Het is ongetwijfeld een adequate, scherpzinnige maar enigszins cynische reactie op mijn bewering nr.1483, maar desondanks door mij met een dubbel cijfer gewaardeerd, Fredivo.., sorry, Varifocus. Zelf was mijn insteek, dat het begeren en willen hebben van materiële dingen (30 jaar geleden een splinternieuwe auto en ruim een half jaar geleden een nieuwe supersnelle computer) euforische gevoelens doet ontstaan, die echter snel verdwijnen als deze dingen zijn aangeschaft. Enkele maanden later is, door het bezit ervan, weinig meer over van de euforie en ervaar je het als een vanzelfsprekendheid.
Jouw veronderstelde intelligentie in aanmerking nemend hoef ik je nauwelijks nog meerdere mogelijke varianten uit te tekenen...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)