Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Ik zag Paul en Witteman en ik walgde van het feit hoe ze Keith Bakker aangevallen hebben. Die man is louter integer bezig om verslaafden van hun verslaving af te helpen en nu zijn er enkelen die hem aanklagen vanwege seksueel misbruik, wat natuurlijk een overdreven misvatting is. Dat hij de grenzen soms niet altijd in de gaten heeft tijdens zijn moeilijke werk zij hem bij voorbaat vergeven. Het gaat om het eindresultaat, niet om de luttele misstappen, kom zeg, probeer maar eens de eerste steen te werpen, schijnheiligen!

Schrijver: Joanan Rutgers, 25 april 2011


Geplaatst in de categorie: woede

0.8 met 23 stemmen 168Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Ariadne
Datum:
26 april 2011
Ik heb de bewuste uitzending gezien, de lichaamstaal van Keith Bakker sprak boekdelen: zijn houding, de ontwijkende antwoorden, de (zenuw?)trekjes op zijn gezicht... ik kon geen enkele vorm van integriteit ontdekken.
Een hulpverlener die de grenzen op seksueel gebied overschrijdt, zou dit zelf niet doorhebben? Kom nou, en pornofilms als onderdeel van de therapie zeker... Ik kreeg een heel naar gevoel bij het zien van deze man, die alles op enigszins superieure, maar daarnaast warrige wijze bagatelliseerde.
Naam:
Marja Raadt
Datum:
26 april 2011
Als wat waar leek te zijn mede door de uitzending van P&W waar blijkt te zijn dan dient de afkickdeskundige Keith Bakker naast een forse gevangenisstraf ook een levenslang verbod te krijgen op omgang met al of niet minderjarige personen met wie hij in een machtsrelatie kan komen te staan.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)