Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Ik geloof soms echt dat niets er echt meer iets toedoet, dat het allemaal opvulling van de tijd is, geraaskal, waanzin, vermaak, zinloze capriolen, gepoch, gelurk, gezeik, gedartel, gedweep, gedoe, pesterij.
De grootste pestkop is God! Die laat zich namelijk nooit zien!
De Angsthaas!

Schrijver: Joanan Rutgers, 2 juni 2011


Geplaatst in de categorie: filosofie

2.0 met 10 stemmen 190Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
7 juni 2011
Jouw onbegrip is onvoorstelbaar, paarlen (of moet ik zeggen: molleboon?).
In de eerste plaats is reïncarnatie een bewezen feit. Er bestaat hierover voldoende literatuur. Sla die er maar eens op na.
In de tweede plaats is de Bijbel niet tweeduizend jaar geleden geschreven, en zeker niet door geloofsfanaten. Wikipedia brengt hierover uitkomst.
In de derde plaats durf je anderen voor zwijnen uit te maken en val je erover als een ander jou een gozer noemt. In het dagelijks spraakgebruik noemt men zo iemand een hypocriet.
Staak daarom je atheïstische intifada, pareltje, want je roept alleen maar ergernis op.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
7 juni 2011
@Joanan Rutgers: als jij mensen die reïncarnatie serieus nemen al ziet als verlichte geesten zegt dat meer over jou dan over die geesten. En gozer is geen onschuldig woordje in deze context. En voor Theo: voor iemand die in een symbolisch boek gelooft (dat notabene tweeduizend jaar geleden geschreven is door een stelletje geloofsfanaten) ben jij maar slecht op de hoogte van overdrachtelijkheid. Voor alle duidelijkheid: de paarlen zijn de "waarheden" en de zwijnen diegenen die ze niet lusten.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
6 juni 2011
Dat jij je gekleineerd voelt door een onschuldig woordje is typisch voor een goeroementaliteit en het echte weten is juist het weten voorbij, doe niet zo moeilijk, Heilige Godheid, vele verlichte geesten spraken en spreken over incarnatie, je maakt er wel een zwijnenrommeltje van zeg!
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
6 juni 2011
'Paarlen': je schrijft dat Joanan nog lang niet verlicht is omdat hij jou een gozer noemt, maar ondertussen schrijf je in bewering no. 1479 doodleuk dat ik een zwijn ben. Ook in andere beweringen scheld je mensen uit. Hoe veel geestelijk licht schijnt er dan op jouw eh... parels?
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
6 juni 2011
Joanan Rutgers: het kleineren met het woordje gozer is duidelijk een teken dat je het weten nog lang niet voorbij bent. En verder is het (echte) weten juist de ultieme verlichting. En zolang het woord incarnaties nog in het brein opkomt is die nog ver te zoeken. (overigens: is gozer ook vrouwelijk?)
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
6 juni 2011
Ik ben er allang, pvdz, het weten voorbij, gozer, daar heb jij nog wel vele incarnaties voor nodig!
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
3 juni 2011
Heel langzamerhand begin je het te begrijpen. Je bent er nog niet, even volhouden, nog!
Naam:
Jacob
Datum:
2 juni 2011
Vind je het gek! Als jij zo tegen hem te keer blijft gaan, durft die stumper straks helemaal niet meer.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)