Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Literair gezien probeer ik nog het een en ander aan Holland toe te voegen, maar ik vraag me echt af of dit de moeite waard is, ook gezien de karige reacties en het magere applaus van de literair bewusten in ons landje. Diepzinnigheid is uit de tijd en daar pluk ik de wrange vruchten van. Zal ik het bijltje erbij neergooien en lekker anoniem vegeteren met smakelijke hapjes en delicate drankjes? Gewoonweg mijn tijd doelloos uitzitten? Mijn talent botweg begraven en Gods opdracht negeren?

Schrijver: Joanan Rutgers, 8 augustus 2011


Geplaatst in de categorie: literatuur

3.2 met 5 stemmen 97Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
11 augustus 2011
Wiens opdracht? En hoe luidt die dan wel! En wie is hij dan wel! Je doet me denken aan die beeldhouwer die, een beeld in een plantsoen plaatsend, zei: "Ik probeer iets aan de natuur toe te voegen". Smakelijker als toen heb ik nooit weer gelachen. Oftewel mijn advies aan jou zal luiden: stil zitten, doelloos was je toch al.
Naam:
aqua
Datum:
11 augustus 2011
Ik vind ook dat je door moet gaan. Het gaat om je eigen gevoel. Gezien de hoeveelheid die je schrijft en vooral de enthousiaste manier waarop ben je aan jezelf verplicht door te gaan. Men kan niet zomaar een deel van zijn leven weggooien.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
11 augustus 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Should I stay or should I go...dé prijsvraag van het moment grijnzzz
Naam:
George
Datum:
10 augustus 2011
Doorgaan. Een mens moet een (mooi) doel hebben. Afkeuring wordt vaak geuit, waardering te vaak slechts gedacht.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)