Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Wie een ander er zonder de minste of geringste aanleiding van beschuldigt dat hij kunstenaars en dissidenten naar Siberië zou willen sturen, kan beter met zijn pantoffels bij de centrale verwarming gaan zitten.

Schrijver: Hendrik Klaassens
Inzender: klaassens38@zonnet.nl, 30 augustus 2011


Geplaatst in de categorie: internet

2.0 met 9 stemmen 194Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
3 september 2011
Email:
klaassens38zonnet.nl
Paarlen, wat jij al heel lang doet op deze site is het beledigen en beschimpen van mensen die gelovig zijn. Als je zonder enige aanleiding iemand anders beschuldigt van Wildersmethoden of zomaar beweert dat hij andersdenkenden naar Siberië zou willen sturen, heb je geen zinnige argumenten. Met overdrachtelijk taalgebruik heeft dat niets uit te staan.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
31 augustus 2011
Nogmaals Hendrik, wel eens van overdrachtelijke taal gehoord?
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
31 augustus 2011
Email:
klaassens38zonnet.nl
Dag 'paarlen', je hebt christenen zonder blikken of blozen 'zwijnen' genoemd; jij was wel zo fideel om hun parels aan te bieden voor de nodige geestelijke Verlichting. Dan moet je toch ook tegen zo'n plaagstootje kunnen?
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
31 augustus 2011
Een zo overduidelijk persoonlijke aanval kan alleen maar duiden op een diepgewortelde frustratie. Mijn advies: zoek hulp!
Goede raad voor de redactie: laat dit soort persoonlijke aanvallen niet toe. Mijn inzendingen worden wel voor minder geweigerd.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)