Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Als de beweringensite een dorpse aangelegenheid van over en weer schieten wordt, elkaar continu een hak zetten, vol onverwerkte frustraties, dan wordt het hoog tijd dat er een beweringenpsychiater wordt ingehuurd om de gemoederen te bedaren en tot zichzelf te doen inkeren. Mocht dit financieel onhaalbaar zijn, dan rest ons niets anders dan de rubriek te sluiten vanwege radicaal misbruik!

Schrijver: Joanan Rutgers, 5 september 2011


Geplaatst in de categorie: woede

4.8 met 6 stemmen 245Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
10 september 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Ik heb toch een probleem...ik woon in een
vogelaarswijk er zijn veel zwart-wit
tegenstrijdige problemen en div.vreemde individuen om mij heen, en achter mijn huis in het parkje is een afwerkplek,
toch woon ik hier graag.
Mijn lieve Marokkaanse buren vinden het ook leuk, wonen hier ook naar hun zin, (ik heb nog gevraagd of ze eventueel iets zouden willen schrijven)
maar daar zijn ze nog niet aan toe.
Dus ik voel me hier best thuis op/bij, het tabblad beweringen van mij mag het blijven.....

Maar goed ik heb het niet voor het zeggen!
Naam:
An Terlouw
Datum:
7 september 2011
Email:
an.terlouwcasema.nl
Beste, er is sprake van vrijheid van meningsuiting echter legt iedereen die op zijn of haar manier uit. Er komen bij elk onderdeel wel stukjes voorbij, waarvan ik denk: dit had nooit door de censuur gemogen! Maar ja, wie zijn wij? Sencuurbarbaren van het 1e plan? Het gaat me alleen om de laatst geplaatste bewering van ene Flater, die op zich al een flater sloeg, maar daarbij over het hoofd zag, dat ook kinderen op deze site neerstrijken, al dan niet voorzien van een broertje of zusje met die walgelijke ziekte. Het afbranden van elkaar is iets wat niemand moet willen, maar een mening geven, tja dat kan altijd, en het is wel zo netjes om dan gewoon je mailadres onder je werkje te zetten, dan kan een reactie gewoon naar een mailbox. Ik vind juist de beweringen ( een enkeling daargelaten) wel iets hebben!
Naam:
Monique Methorst
Datum:
7 september 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Dan krijgen we meer venijnige hartenkreten, columns en verhalen. Sommigen zien volgens mij de grens van humor niet meer zo goed, die slaan volkomen door.
Naam:
Jacob
Datum:
6 september 2011
Ik stem met de voeten. Bij de reacties op Hartenkreten heb ik zojuist afgehaakt en de volgende stap zet ik hier.
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
6 september 2011
Email:
klaassens38zonnet.nl
De redactie zoekt een allochtoon, islamitisch echtpaar dat met enige regelmaat zijn visie wil geven op de Nederlandse samenleving en op deze site, dit als een soort tegenhanger van de rubriek van Henk & Ingrid. Misschien is het slim om de beweringenrubriek voor die nieuwe columns in te ruilen. Dat spaart een hoop ergernis uit.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
5 september 2011
Email:
ag.schulztiscali.nl
Ben het met Joanan en ook met Hendrik eens. Voor de redactie zou het opheffen kunnen voelen als snijden in eigen vlees of als een amputatie, maar zeg nou eens eerlijk: wie mist later nog een verwijderde ontstoken blinde darm?
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
5 september 2011
Email:
klaassens38zonnet.nl
Prima, wat mij betreft kan deze afwerkplaats voor lagere instincten en simpele zwart-wit meningen wel gesloten worden. Het tabblad beweringen wordt steeds meer het Vogelaarwijkje van deze site.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)