Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Ik stuur nooit kaartjes, ik ga altijd op ziekenbezoek als Clini-Clown. Dat is nu eenmaal mijn geloof. En alle kinderen met kanker lachen zich dood.

Schrijver: Clini-Clown
Inzender: Guus Flater, 7 sep. 2011


Geplaatst in de categorie: welzijn

1,8 met 11 stemmen 196Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Truus
Datum:
8 sep. 2011
Zonder woordenboek erbij vind ik deze bewering ook "niet kunnen"; met woordenboek, kan ik er lang en uitbundig om lachen. Op het internet staan btw voorbeelden van mensen die zich echt hebben doodgelachen. Als je daaraan twijfelt, blijft woordenboekironie over + een schone zaak.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
8 sep. 2011
De schijnheiligen durven zich weer eens niet te meten met ons aller vriend: de dood. Nog duizend maal liever ranzig sarcasme dan schijnheilig onwaar gepreek over opstanding na dit heerlijke leven waar we toch allemaal afscheid van moeten nemen, de één door een geweerkogel, de ander door een cliniclown. En was je leven niet zo heerlijk, niet getreurd: ook jij gaat eraan!
Naam:
Gurien Kwantes
Datum:
7 sep. 2011
Email:
teckeltjeshotmail.com
Dit is te wanstaltig voor woorden...hoe kunt u dit als bewering schrijven als Cliniclown? Neem van mij aan....OVER KANKER SPOT JE NIET EN ZEKER ALS HET OVER KINDEREN GAAT!! Neem dat maar aan als een bewering!!
Naam:
An Terlouw
Datum:
7 sep. 2011
Email:
an.terlouwcasema.nl
Wat een ranzig stuk zeg, wat een subtiliteit, ik heb de afgelopen maanden steeds gezegd dat ik niemand toewens wat ik heb, namelijk kanker, jawel, ik heb kanker, ik lach me niet dood, ik wens het niemand toe, ook mijn vijand niet, maar ik denk dat jij eens voor de spiegel moet gaan staan en je afvragen wanneer je iets schrijven kunt wat niet zo schokkend is als dit! Ik zou mijn ogen uit mijn kop schamen! Een cijfer geven is nog teveel gevraagd, want zoals Monique al aangaf, dit is niet te becijferen! 1 Raad heb ik wel voor je, denk na voordat je dit soort dingen plaatst!
Naam:
Monique Methorst
Datum:
7 sep. 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Zelden zo'n venijnige botte opmerking gelezen, vind hier zelfs de 4 nog te hoog voor, dat laat ik aan de anderen over, benieuwd hoeveel je er krijgt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)