Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het is een goed voorstel van de redactie om een allochtoon, islamitisch paar te zoeken dat met enige regelmaat zijn visie wil geven op deze site als een soort tegenhanger van de rubriek van Henk & Ingrid. Dat komt de pluriformiteit op nederlands.nl ten goede. Ik ben benieuwd of er al contacten zijn gelegd. Misschien kunnen de lezers meehelpen bij het zoeken van zo'n allochtoon schrijverspaar.

Schrijver: Hendrik Klaassens, 18 september 2011


Geplaatst in de categorie: internet

3.2 met 11 stemmen 137Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
19 september 2011
Email:
klaassens38zonnet.nl
Dag Len, in principe ben ik het met je eens. Terwijl Nederland in hoog tempo ontzuilt, lopen we het risico dat we op deze manier via een achterdeurtje de verzuiling weer invoeren. Dat is niet nodig. Zevendedags-adventisten, wichelroedelopers, veganisten en Amish-achtige genootschappen hebben wel hun eigen kanalen waarop ze hun wervende teksten kunnen posten. Akkoord.
Ik ben zelf ook niet echt blij met de Dijken. Daar wil ik heel duidelijk over zijn. Maar als men aan die formule wil vasthouden, vind ik het niet meer dan redelijk dan ook de moslims, die het in de stukjes van de Dijken zo vaak moeten ontgelden, hier hun mening mogen geven.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
19 september 2011
Redenering van Hendrik lijkt mij integer. Maar slecht uitvoerbaar. Waarom een echtpaar? Om zo gelijkwaardige koek te krijgen? Lukt nooit. Altijd blijven er stromingen onderbelicht. En dierenliefhebbers? De antroposofen? Zo werkt het dus niet. Schaf eventueel Henken en Ingrids af als verschijnsel. Zoek anders leuke, goede en van elkaar verschillende (dag)columnisten. Aan de andere kant is nederlands.nl geen internetkrant. Met als eerste opdracht het maatschappelijk debat te stimuleren. Of toch wel? Ik denk overigens van niet. In dat geval is het schrijven als proces de kern. En niet of de site uit alle hoeken en gaten schrijvende echtparen ritselt. Welke vervolgens mogen zorgen voor een platte pannenkoek aan meningen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)