Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Henk en Ingrid kunnen ons niet overtuigen met hun propaganda. Hun rubriek leidt alleen maar tot PVV-bashing.

Schrijver: Regatta, 30 jan. 2012


Geplaatst in de categorie: politiek

3,0 met 4 stemmen 285Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:
Regatta
Datum:
18 mrt. 2012
@ Len Cornelis: ik verzeker je met klem dat Mees geen alias van me is. Ik antwoord snel op reacties. Mijn stijl verschilt bovendien sterk van die van Mees. Afgezien daarvan staat het mij vrij om politieke standpunten, die ik verfoeilijk vind, te hekelen. Dat zie ik jou ook regelmatig doen.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
4 feb. 2012
Meesje en Regatta zijn een en dezelfde? Ze reageren bliksemsnel op elkaar. Taalgebruik ('pedant') en stijl lijken. Bewering zelf is wel erg gemakkelijk, vind ik. Voor de PVV kies ik niet. Maar regelmatig wijzen op matige kwaliteit van Henk en Ingrid op deze site? Komt arrogant over. Regatta als vleesgeworden politieke correctheid. Tja.
Naam:
Regatta
Datum:
2 feb. 2012
@ Meesje: wie zegt dat ik namens jou spreek?
Ik constateer alleen dat dat komische PVV-duo hier geen potten kan breken. Als je hier als Ommelander hofnar met een NCPN-achtige uitstraling wilt paraderen, zal ik je geen strobreed in de weg leggen, tenzij je echt gaat muggenziften.
Doe de groeten aan de christelijke Chinezen.
Naam:
Meesje
Datum:
2 feb. 2012
Regatta, dat je mij een pedante reaguurder vindt, vind ik prima, maar ook ik sta gewoon als reageerder onder Henk en Ingrid. Niemand spreekt namens mij als hij daar geen toestemming voor heeft. Pas als ik Henk en Ingrid niet meer zelf aan kan, roep ik je hulp wel in. `Us` Limburgers, komt me uiteraard zeer bekend voor, maar daar trap ik met mijn Friese Vlag niet in, whahahaha.
Naam:
Regatta
Datum:
2 feb. 2012
@Meesje: Met dat 'ons' bedoel ik de andere lezers en schrijvers op deze site, maar dat had je al begrepen. Lees de reacties op de rubriek "Dijken" er maar eens op na.
Ik ben niet katholiek, maar afgezien daarvan is jouw uitspraak dat alleen katholieken het over 'ons' hebben als ze 'ik' bedoelen onzinnig. Voorbeelden te over.
Pedante reaguurdersreactie.
Naam:
Meesje
Datum:
2 feb. 2012
Regatta, omdat het niet in de Volkskrant staat. Alleen katholieken spreken over "ons" als ze gewoon "ik" bedoelen. Verder reageer ik nooit op plaatjes, alleen op tekst van inzending, liefst vrij van vreemdtalige smetten.
Naam:
Regatta
Datum:
31 jan. 2012
@Mees: hoe kan de voorpagina van een nummer van Newsweek de bron zijn van een bewering die over de rubriek Dijken op deze site gaat? Wilders staat eronder omdat hij het gezicht is van de PVV.
Naam:
Meesje
Datum:
31 jan. 2012
Echte beweerders geven nooit hun journalistieke bronnen prijs. Paniekbewering.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)