Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Ik snap er de ballen van, Syrië schendt alle mensenrechten en vermoordt de eigen, onschuldige onderdanen, zelfs weerloze kinderen, maar het enige wat Europa doet, is de Syrische ambassadeurs wegsturen, geen wonder dat die killers daarom lachen, waar verschilt Syrië dan van Libië? Oliebelangen of murwgeslagenheid? Geldgebrek of onverschilligheid? Moet er een bepaalde limiet van dodelijk onrecht worden bereikt, voordat een nobel land ten aanval gaat? Zelfs China en Rusland haken aan.
Hak die dictators zo spoedig mogelijk in de pan! Die Assad is een acteur-gentleman met duivelse motieven en uitvoeringen. Kappen, die zooi, zo snel mogelijk!

Schrijver: Joanan Rutgers, 30 mei 2012


Geplaatst in de categorie: wereld

2.1 met 9 stemmen 167Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik
Datum:
30 mei 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Er is maar één manier om Assad weg te krijgen: dagelijkse, zware NAVO-bombardementen en het trainen en bewapenen van het Vrije Syrische Leger. Ik ben bang dat men pas gaat ingrijpen als hele steden door dat monster zijn weggevaagd.
Naam:
Balletje-balletje
Datum:
30 mei 2012
Als Syrië valt, loopt het laatste bolwerk van de islam, Saoudi-Arabië, ook gevaar om ineen te storten en daarmee de energievoorziening van meer dan de helft van de wereld.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)