Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Mitt Romney is een steenrijke Mormoon die met alle winden meewaait, met zijn rijkdom pronkt en nauwelijks met gewone mensen kan omgaan. Dat is het beeld dat oprijst uit het Amerikaanse verkiezingscircus. Deze Republikeinse bleekscheet is zó gekunsteld, dat hij op 6 november met boter en suiker zal worden ingemaakt door de gedreven redenaar Barack Obama.


Zie ook: http://spiritueelaurora.blogspot.nl/

Schrijver: Hendrik Klaassens, 2 juni 2012


Geplaatst in de categorie: politiek

4.2 met 223 stemmen 1.574Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Hendrik
Datum:
3 augustus 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Mitt Romney viel de afgelopen weken op door een paar botte opmerkingen die zwemen naar racisme. Zo verklaarde hij het feit, dat het Israëlische binnenlandse product per hoofd van de bevolking meer dan twee maal zo groot is als dat van de inwoners van de Palestijnse gebieden uit het verschil in cultuur. De Palestijnse cultuur zou dus inferieur zijn t.o.v. de Israëlische. Gemakshalve vergat hij te vermelden dat Israël de Palestijnse gebieden zeer strenge economische sancties heeft opgelegd.

Een andere botheid is zijn uitspraak dat Jeruzalem de rechtmatige hoofdstad is van de Israëlische staat en dat de Amerikaanse ambassade daarom naar die stad moet worden verplaatst, hoewel dat een erkenning zou inhouden van de veroveringen die Israël in 1967 maakte tijdens de Zesdaagse Oorlog. Die nieuwe grenzen zijn nooit internationaal erkend.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)