Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Ik ben graag nog even de luis in jullie chauvinistische pelzen, want nu jullie met oranje-vlaggetjes en oranje-borrelnootjes klaar zijn voor het EK, jullie gratis mega-evenement, uitvergroot met luxe beamers, verrijkt met bier enzo, noem ik jullie naïeve geldverkwisters en dansers op de martelkamers van weerloze gevangenen. Voetballen zijn bommen zonder lonten, maar ze ontploffen welzeker! Ondergronds en onzichtbaar voor de massale TVkijkers, maar ik weet er wel degelijk van en ik zal jullie blijvend irriteren, stompzinnige malloten zonder humane ontferming!

Schrijver: Joanan Rutgers, 4 juni 2012


Geplaatst in de categorie: moraal

1.4 met 9 stemmen 113Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
9 juni 2012
Há, dat zenzibelletje, ontploffend luchtbelletje, laat zich recht in de rode kaart kijken, wenst zonder humaan geweten volop te genieten van het megavoetbalfeest met veel versnaperingen en 'legaal' alcoholmisbruik. Ga na je zondeval maar snel ter biecht om je zieleheil nog een kans te geven. Dat 'u' en 'mevrouw' is al helemaal een aanfluiting, want als fysieke Rambo en u-hater scoor ik altijd feilloos. Jammer voor jou, maar je reactie schiet mijlenver mis als het gaat om mijn edele mening te doden!
Naam:
zenzibel
Datum:
4 juni 2012
Email:
zenzibelmsn.com
Toe maar! Mevrouw Rutgers brandt weer eens los. Omdat ze de aanspreekvorm 'jullie' gebruikt, voel ik me aangesproken en diep beledigd dat ik verondersteld wordt op martelkamers van weerloze gevangenen te dansen en ook nog eens uitgemaakt wordt voor stompzinnige malloot!
Merkwaardig dat de redactie die toch meermaals arbitrair ingrijpt, deze stuitende generaliserende onzin laat passeren.
Smaken verschillen. Ik hou niet van voetbalsupportersexcessen en walg van opgeklopte oranjehysterie. Maar ten aanzien van grote sportmanifestaties is echt wel wat genuanceerder te oordelen, in de zin van óók beseffen dat de journalistieke schijnwerpers op foute organiserende landen gericht zijn, dat er discussie loskomt, dat veel inwoners van de betreffende landen economisch meeprofiteren, enzovoorts.
Ach mevrouw Rutgers, misschien kunt u zelf in plaats van zo veel (veel te veel en te vaak) nonsens te publiceren eens over dergelijke nuanceringen nadenken.
Naam:
George
Datum:
4 juni 2012
Ugh en halleluja! Het mag gezegd. Toch twijfel ik. Wat is beter - boycot? Of gaan met openlijke kritiek? Ik neig naar het laatste.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)